+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Traineeship Project Consultant - € 3200,- Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.700 - € 3.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Sluit je aan bij Primaplan, de expert in projectbeheersing! We bieden een unieke kans om in een maand tijd alles te leren over projectbeheersing. Je krijgt een intensieve opleiding, leert werken met belangrijke tools en krijgt de kans om advies te geven over verschillende projecten. Na de opleiding word je verder begeleid en ontwikkel je je tot een echte professional. Bij ons krijg je niet alleen een mooie kans om te groeien, maar ook een lease auto, goede pensioenregeling en leuke teamuitjes. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Sluit je aan bij Primaplan, dé expert in projectbeheersing! We bieden boeiende mogelijkheden voor professionals die graag hun stempel drukken op diverse projecten. Vanuit onze locaties in Nederland en België bieden we totaaloplossingen voor complexe projecten in verschillende sectoren. Onze professionals genieten van een traineeship van 1 maand, waarin ze worden ondergedompeld in de wereld van projectbeheersing. Leer werken met tools zoals Primavera en MS Project, geef advies over projecten en bewaak voortgang en kwaliteit. Sluit je aan bij ons team en word een cruciale speler in project control!

Dit ga je doen

Wil jij werken op (internationale) en interessante projecten zoals de ontwikkeling van medicijnen en de bouw van superjachten? Als project professional heb je één van de meest gevarieerde beroepen.

Jouw traineeship bestaat uit 1 maand; de eerste maand staat in het teken van opleiding. Introductie in projectbeheersing, netwerkplanning en tooltrainingen staan hierbij op de agenda. Een praktijksimulatie maakt ook onderdeel uit van jouw eerste opleidingsmaand. Na deze maand word je verder gecoacht bij ons op kantoor en/of bij een opdrachtgever zodat je je kan ontwikkelen tot volwaardig project professional. Daarna word jij verder gecoacht op kantoor en/of bij de opdrachtgever zodat jij jezelf ontwikkelt tot een volwaardig project professional.

  • Wat ga jij doen?
    Je krijgt een opleiding van 1 maand waarin je gaat leren hoe je moet werken aan Project Planning
  • Ze gaan je leren hoe je moet gaan werken met Project Planning tools zoals Primavera en MS Project
  • Je gaat leren hoe je advies kan geven over de opstart-, voortgang- en afronding van verschillende projecten
  • Je gaat leren de voortgang te bewaken en analyseren van de projecten. 
  • Jij ziet waar adequate aanpassingen worden toegepast zodat de einddoelstelling bereikt wordt kan wordenJij houdt de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen.
  • Jij gaat voortgangsrapportages opstellen en analyseren, genereren en archiveren van rapportages en overige project gerelateerde taken
  • En tot slot: jij bent onderdeel van één van onze expertiseteams op het gebied van project control.
Dit krijg je

Bij Primaplan investeren we graag in jouw talent en daarom bieden wij jou een pakket met volgende arbeidsvoorwaarden.

  • Een salaris tussen de €2700 en €3250 bruto per maand
  • Direct een vast contract
  • Een lease auto van de zaak
  • Goede pensioenregeling
  • Opleidingen, training en coaching on the job
  • Uitdagende projecten, leuke collega's en gezellige uitjes horen er natuurlijk ook bij!
Dit ben je

Heb jij een HBO achtergrond of MBO achtergrond + werkervaring en beschik je over de volgende kernwaarden;

  • Heb je technisch inzicht?
  • Ben je communicatief vaardig?
  • Ben je gedreven?
  • Ben je een teamplayer?
  • Beheers je de Nederlandse taal?

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd op verschillende locaties in Nederland, dus waar je woont is niet heel belangrijk. Wel zal je het traineeship op het kantoor van Primaplan in Capelle aan den IJssel volgen en zal je hier 1 maand een opleiding genieten.


Hier ga je werken

Wij zijn Primaplan; dé specialist in projectbeheersing. Al meer dan 30 jaar zetten onze professionals hun kennis, expertise en enthousiasme in om projecten te laten slagen. Vanuit onze locaties in Capelle aan den IJssel (NL) en Turnhout (BE) bieden wij onze opdrachtgevers totaaloplossingen voor complexe en uitdagende projecten in verschillende sectoren. Ons vak is altijd in ontwikkeling en dat geldt ook voor onze professionals. Wij investeren in onze professionals zodat zij over het kwaliteitsniveau beschikken waarmee Primaplan zich onderscheidt en het verschil maakt. Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.


Interesse?

Mocht je interesse hebben in de vacature? Solliciteer dan via de "Solliciteer knop". Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met; Wessel Rademakers via 0620236782 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over WerkTalent

Bij WerkTalent draait alles om jou. Wij zijn geen standaard uitzendbureau, maar een persoonlijke partner in jouw carrière. Bij ons ben je geen nummer; we besteden oprechte aandacht aan wie jij bent en wat jouw behoeften zijn. WerkTalent is een bedrijf waar de sfeer menselijk en informeel is. We geloven dat werken een belangrijk deel van het leven is, maar we willen ook dat je geniet. Passie voor je baan is cruciaal, maar plezier hebben hoort erbij. Bij WerkTalent gaat het om een balans tussen werk en leven. Ontdek jouw mogelijkheden bij WerkTalent en ervaar de unieke cultuur die ons onderscheidt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in