+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Teamleider Glas & Gevel Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.038 - € 4.340 p/m

Vacature in het kort

Bij Vebego Cleaning Services in Breda zoeken we een Teamleider Glas & Gevel voor de regio West-Brabant/Zeeland. Je krijgt een competitief salaris, een elektrische auto, telefoon en laptop. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en hoeveelheid werk in jouw gebied. Je bent het eerste aanspreekpunt en geeft leiding aan je team. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gereed om onze groei te versterken in de regio West-Brabant/Zeeland? Als jij het talent bezit om zowel klanttevredenheid als medewerkerstevredenheid op hoog niveau te handhaven, en als stressbestendige organisatorische duizendpoot, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Vebego Cleaning Services in Breda hebben we een positie beschikbaar voor een Teamleider Glas & Gevel. Als Teamleider Glas & Gevel voor de West-Brabant/Zeeland-regio ontvang je niet alleen een competitief salaris tussen €3.038 en €4.340,00, maar ook een elektrische auto, telefoon, laptop, 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen! Klinkt dat niet fantastisch?

Dit ga je doen

Als Teamleider voor de business unit Glas & Gevel bij Vebego Cleaning Services in de West-Brabant en Zeeland-regio, met als thuisbasis Breda, draag je de verantwoordelijkheid voor zowel de kwalitatieve als kwantitatieve uitvoering van de werkzaamheden in dit gebied. Bovendien fungeer je als primair aanspreekpunt voor collega's binnen het rayon en geef je richting en leiding aan de manier waarop zij hun taken uitvoeren. Maar dat is nog niet alles. Hieronder vallen ook jouw verdere verantwoordelijkheden:

  • Je hebt gesprekken met klanten en toekomstige klanten en je denkt mee wat betreft de mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren
  • Je handelt administratieve taken af met behulp van software zoals Office en SAP
  • Je stuurt een team aan van twintig tot dertig collega's
  • Je draagt deels verantwoordelijkheid voor de operationele uitvoering van ons alomvattende P&O-beleid
  • Je waarborgt de continuïteit door zowel eenmalige opdrachten als contractwerk uit te voeren

Hier kom je te werken

Sinds de oprichting van Hago in 1943 is familiebedrijf Vebego uitgegroeid tot een krachtig collectief. Onze meer dan 42.000 medewerkers zijn actief in facilitaire dienstverlening en zorg, bedienen klanten in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Hoewel gezonde groei essentieel is voor onze continuïteit, wordt onze ware drijfveer gevormd door het nastreven van het goede; het bieden van zinvol werk aan onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat hiermee de grootste meerwaarde wordt gecreëerd voor onze klanten, hun werknemers en voor de samenleving als geheel. Samen streven we ernaar van betekenis te zijn. Ons doel is om tegen 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen!

Vebego voert actief een diversiteitsbeleid en streeft naar een inclusieve organisatie. Dit bereiken we door de verschillen tussen mensen optimaal te benutten en te waarderen. Bij het samenstellen van teams streven we naar diversiteit op gebieden zoals leeftijd, geslacht, cultuur, achtergrond, seksuele oriëntatie, kennis en vaardigheden.



Gevraagd

Als Teamleider bij Vebego Cleaning Services voor de business unit Glas & Gevel in de regio West-Brabant en Zeeland, met Breda als standplaats, verwachten wij het volgende van jou:

  • Je hebt minimaal een afgerond mbo opleiding
  • Je beschikt over relevante werkervaring binnen de facilitaire sector en hebt kennis en/of affiniteit met gespecialiseerde reinigingstechnieken
  • Je hebt leidinggevende ervaring en je weet daardoor hoe je op een motiverende manier leiding moet geven
  • Je woont in de regio van Breda zodat je in het midden van het rayon woont en daardoor snel op verschillende locaties kan zijn
  • Je bent commercieel en zit altijd mogelijkheden waarmee je de omzet kan verhogen


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Teamleider bij Vebego Cleaning Services voor de business unit Glas & Gevel in de regio West-Brabant en Zeeland, met Breda als standplaats, bieden we je een gevarieerde functie aan met ondersteunende collega's en voldoende ruimte voor autonomie. Bovendien bieden we je het volgende aan:

  • Je verdient een salaris tussen de €3.038,00 en €4.340,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 6 adv
  • Je bouwt je pensioen op in het BPF Pensioen
  • Je standplaats is Breda, maar je mag ook op één van onze andere kantoren werken door het hele land en uiteraard bij de klant
  • Je krijgt een elektrische auto, telefoon en laptop

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de functie van Teamleider bij Vebego Cleaning Services in Breda? Dan kom ik graag met je in contact en dan mag je je gegevens achterlaten via onderstaande knop. Wil je eerst meer weten? Dat mag natuurlijk ook. Je mag mij, Annelieke Grootenboer, bellen op 0618683597 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik kijk uit naar je reactie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in