+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Junior Service Adviseur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Citroën Van Beek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Citroen Van Beek, de beste Citroen dealer van Nederland, zoeken we een Junior Serviceadviseur in Breda. Je wordt het gezicht van ons familiebedrijf en werkt tussen de werkplaats en de klanten. Je begint de dag met het organiseren van onderdelen en helpt klanten die hun auto brengen. Je werkt zelfstandig, maar krijgt ook veel ondersteuning. Aan het einde van de dag bel je klanten om te vertellen dat hun auto klaar is. Je krijgt de kans om door te groeien in deze rol. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Werken bij Citroën Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met ruim 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.
Voor onze vestiging Breda zoeken wij per direct een Junior Serviceadviseur. In deze rol krijg je ruimte en tijd om door te groeien naar een senior serviceadviseur. Als Serviceadviseur ben je het gezicht van ons familiebedrijf en je bent de belangrijkste schakel tussen de werkplaats en de klant. Je werkt zelfstandig en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

WAT GA JE DOEN BIJ CITROËN VAN BEEK?
Je start je dag met het organiseren van de onderdelen, deze zijn in de nacht gebracht voor de auto’s die vandaag worden verwacht in de werkplaats. Je controleert de onderdelen en zet ze klaar voor de dag. Daarna ondersteun je jouw collega’s aan de werkplaatsbalie door de sleutels aan te nemen van klanten die de auto komen brengen voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Je biedt de klant een bakje koffie aan of zorgt ervoor dat ze met ons vervangend vervoer weer op pad kunnen.
Gedurende dag verwerk je de werkorders en inkomende mails en telefoontjes van onze klanten. Aan het einde van de dag is het tijd om klanten te bellen en aan te geven dat hun auto klaar is om opgehaald te worden.

Gevraagd

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Heb jij een passie voor auto’s en sta je te popelen om je carrière te starten in de automotive wereld? Bij ons is een technische achtergrond niet noodzakelijk, en staan daarom open voor gemotiveerde starters! Je krijgt de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen. We zijn op zoek naar iemand met een klantgerichte houding die goed overzicht kan bewaren, herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Junior Serviceadviseur die we zoeken!

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Er heerst in ons familiebedrijf een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een goed salaris én we bieden je volop mogelijkheden om te groeien, bijvoorbeeld door middel van het volgen van relevante opleidingen en (merk)trainingen. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging waar je van harte welkom bent!
Als blijkt dat je goed in ons team past heb je zicht op een vast contract en dus zekerheid! Naast het aantal vakantiedagen volgens CAO kun je extra vakantie-uren kopen voor nog meer vrije tijd. Verder krijg je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling bij PMT en je werkt in een moderne werkomgeving.
Kortom, een uitdagende baan voor een fantastisch merk met een rijke historie en een sterk modellengamma.

Word jij onze nieuwe Junior Serviceadviseur?
Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je! Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met je cv + motivatie naar onze vestigingsmanager Marco Jansen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in