+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Logistieke toppers gezocht! Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team dat groenten en fruit verzamelt voor veel klanten. Je rijdt met een speciale wagen en zorgt dat alle bestellingen goed klaarstaan. Het team is divers en de sfeer is fijn. Je werkt vaak in de avond, maar soms ook overdag. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je in de avond werkt. Ook krijg je gratis groenten en fruit in je pauzes. Dit is een kans om bij een bedrijf te werken dat gezondheid belangrijk vindt. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Je rijdt met een elektrische palletwagen (EPT) door het distributiecentrum en verzamelt orders (groenten en fruit) voor ruim 7000 klanten. Dit picken doe je middels een picklijst, je zorgt dat alles klaargezet wordt en dat de pallets weer teruggezet worden. Het is een divers team van collega's, waar een goede werksfeer hangt, en het is belangrijk dat je graag in de avonden werkt.

Wij bieden:

- Salaris van €13,27 (toeslagen in de avonduren!) - Werktijden van 16:30 tot 01:00 uur OF overdag van 08:00 tot 16:30. Diensten overdag is voorraadbeheer, tellen, laden/lossen en de middag dienst is orderpicken! - Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km) - Kans op een vast contract;
- Gratis groenten en fruit tijdens je pauzes;
- Je gaat werken in een dynamische en groeiende organisatie waar gezondheid en goede voeding centraal staan.

Wij vragen:

Wij vragen van jou dat: - Je bent per direct beschikbaar - Je nauwkeurig werkt en een aanwinst bent voor het team;
- Je wilt bijdragen aan de groei van Smeding - Minimaal 18 jaar bent;
- Minimaal 165 centimeter lang bent (nodig om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren) - Je het geen probleem vindt om in de avonduren te werken. (15:30 tot 00:00)

Waar ga je werken:

Smeding is een landelijk opererende groothandel in AGF en levert oa aan Sligro en verschillende supermarkten. Het hoka is in St Annaparochie maar heeft ook vestigingen in Vlissingen, Maastricht ed.Er werken 300 medewerkers waarvan ong 60-70 uks. Onze opdrachtgever is de grootste leverancier in groente en fruit, zij leveren iedere dag vere aardappelen, groente en fruit door heel Nederland èn België. Het is een ambiteus, groeiend en dynamisch dat zich al 85 jaar een trots familiebedrijf mag noemen. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid staan bij dit bedrijf voorop. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn te vinden in Sint Annaparochie. In 2018 mochten zij een 2e vestiging openen in Breda. Als zij zichzelf mogen omschrijven in 5 woorden zijn dat: trots, initiatiefrijk, wendbaar, doelmatig en verbindend. Dit zijn daarom ook de eigenschappen die ze graag terugzien in de medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in