+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Senior adviseur externe veiligheid / Seveso Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tritium Advies

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons zusterbureau TOP-Consultants zoeken we een Senior Consultant Externe Veiligheid / Seveso. In deze rol help je bedrijven met diverse vragen over externe veiligheid. Je fungeert als Projectleider bij grotere projecten en maakt slim gebruik van de aanwezige kennis bij opdrachtgevers. Je adviseert, begeleidt inspecties en zorgt voor naleving van voorschriften. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor ons zusterbureau TOP-Consultants zoeken wij een enthousiaste Senior Consultant Externe Veiligheid / Seveso die graag bedrijven met uiteenlopende vragen over externe veiligheid helpt.


Over TOP-Consultants

TOP-Consultants is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op het gebied van veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. TOP-Consultants helpt bedrijven bij de omgang van lastige externe veiligheidsregels en het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben ze een gezonde groei gerealiseerd. TOP-Consultants levert kwalitatief goed werk, waardoor ze langdurige, duurzame klantenrelaties hebben . Met een relatief klein, maar vakkundig team werken ze inmiddels voor ruim 20% van de 400 Seveso bedrijven in Nederland.


Jouw functie

Als Senior-Adviseur help je Seveso bedrijven met uiteenlopende vragen over externe veiligheid. Bij grotere projecten treed je op als Projectleider. In deze voortrekkersrol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is. Jij voelt haarfijn aan wanneer jouw extra aandacht nodig is.

De belangen van je klanten zijn groot, zowel financieel als qua planning. Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt Seveso-inspecties en zorgt dat bedrijven kunnen voldoen aan wettelijke voorschriften. Je helpt bij het uitvoeren van kwantitatieve risicoanalyses (QRA) en het opstellen van Veiligheidsrapporten. En je zorgt voor optimalisatie en implementatie in de bedrijfsvoering van Veiligheidsbeheerssystemen (VBS).

Bij TOP-Consultants werk je alleen voor profit organisaties, want die passen het best bij jouw praktische aanpak. Je werkt nauw samen met een aantal collega consultants. Het werkgebied is heel Nederland, met als zwaartepunt Rotterdam en de provincies Noord-Brabant en Zeeland.


Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde technische HBO / WO opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij Seveso bedrijven, het liefst in een consultancy omgeving.
  • Je woont op acceptabele afstand van ons kantoor in Breda.
Wat jij krijgt

TOP-Consultants biedt jou de mogelijkheid om zonder al te veel poespas inhoudelijk met je vak bezig te zijn. Je hebt veel variatie in werkzaamheden. Ze sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, ben je bij ons prima op je plek. En als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat geen enkel probleem. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.


Kom jij ons team versterken?

Ben jij die Senior Adviseur externe veiligheid die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!


Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over TOP-Consultants? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!!



Gevraagd

Hbo-/ wo- diploma
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in