+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker/Magazijn medewerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SafetyPro

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die van aanpakken weet voor ons magazijn vol klimmaterialen. Als je houdt van logistiek werk en graag met een team samenwerkt, is dit iets voor jou. Je helpt met het verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Ook werk je aan projecten die het bedrijf laten groeien. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en zelfstandig kunt werken. Extra leuk: als je van worstenbroodjes houdt, krijg je bonuspunten. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wie ben jij?
Wij zoeken een enthousiaste aanpakker! Wij hebben een leuke werkplek in ons magazijn dat vol staat met materialen (voor klimmers en werk op hoogte professionals) die hun weg naar onze klanten moeten vinden. Heb jij MBO werk- en denkniveau, ervaring als logistiek medewerker of magazijnmedewerker (mag een bijbaan zijn), ben jij een beetje handig met een computer, maar heb je voornamelijk plezier in je werk en kom je afspraken na? Kom ons dan helpen en solliciteer direct bij Carolien van SafetyPro! Stuur een berichtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Oh ja, niet geheel onbelangrijk; bonuspunten als je van worstenbroodjes houdt.
Wat ga jij doen?
Als logistiek medewerker draag je bij aan ons gehele logistieke proces. Van inkomende pallets tot uitgaande doosjes. Het nauwkeurig en compleet verwerken van de goederenontvangsten, inkomende bestellingen van de webshop of grote klanten en tot slot het verzendklaar maken van de orders: dat is jouw brandstof. Wij zoeken een collega die van aanpakken weet, goed kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en tegelijkertijd het overzicht behoudt. Je werkt in een team van vier personen en zult af en toe ook stagiaires aansturen.
Naast de dagelijkse werkzaamheden draagt iedereen door middel van projecten bij aan de groei van het bedrijf en ieders persoonlijke ontwikkeling. Voor ons zijn motivatie, samenwerken en eigen verantwoordelijkheid de basis voor het werk dat wij doen.
Solliciteren
SafetyPro, dat is waarvoor jij gaat werken, is een onderdeel van We Enable Climbers. Nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan een kijkje op .

Wil je onderdeel worden van dit leuke team van ongeveer 30 medewerkers? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking en vertellen we je meteen meer over onze fijne bedrijfscultuur en goede arbeidsvoorwaarden. Meer weten? Carolien Velzeboer vertelt je graag meer. +31622717988.

Gevraagd

MBO werk- en denkniveau
Ervaring als logistiek- of magazijn medewerker is een pre
Wil graag in leuk, klein team werken

Uren

24 - 28 uur
Min 24 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in