+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Omgevingsjurist Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.198 - € 5.566 p/m

Vacature in het kort

Als Omgevingsjurist bij ons ben je de spil in het web wat betreft omgevingsrechtelijke vraagstukken, vergunningen, en procedures. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en externe partijen. Bij ons, Maandag®, streven we ernaar om mensen te verbinden met werk dat hen energie geeft en waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen. We bieden een inclusieve, diverse en sociale werkomgeving, waar frisse energie en zin in maandag centraal staan. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wat verwachten wij van jou als Omgevingsjurist?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van de gemeente over omgevingsrechtelijke vraagstukken en het begeleiden van complexe procedures. Je beoordeelt omgevingsvergunningen en je toetst bestemmingsplannen een de wet- en regelgeving. Je houdt je ook bezig met bezwaar- en beroep procedures. Samenwerken met diverse afdelingen zoals Ruimtelijke ordening en vergunningen komt dagelijks voor. Daarnaast heeft een jurist omgevingsrecht veel contact met externe partijen zoals projectontwikkelaars, advocaten en milieuorganisaties.


Functie eisen

Functie eisen

  • Een behaalde hbo/wo opleiding in juridische of bestuurskundige richting
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring als omgevingsjurist (Bij voorkeur binnen een gemeente)
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van omgevingsrecht
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Ben jij de omgevingsjurist die we zoeken? Solliciteer dan op de vacature of neem voor vragen contact met mij via: Telefoonnummer: +31 6 82855906 of E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.       


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Omgevingsjurist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in