+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Jurist overheid Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.198 - € 5.566 p/m

Vacature in het kort

Maandag® biedt boeiende kansen voor juristen bij diverse gemeenten in Noord-Brabant. Als jurist speel je een cruciale rol in het verwerken van aanvragen binnen de kaders van wet- en regelgeving. Deze functie vereist verantwoordelijkheidsgevoel, besluitvaardigheid in analytische vraagstukken, en professionele samenwerking. Bij Maandag® werk je in een omgeving, gesteund door ervaren collega's, met de mogelijkheid om zelfstandig interessante projecten aan te pakken. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Maandag® heeft diverse vacatures voor juristen bij verschillende gemeenten in Noord-Brabant. Als jurist bij Maandag® krijg je de kans om aanvragen te verwerken op basis van wet- en regelgeving. Belangrijk in deze rol is het nemen van verantwoordelijkheid, het vermogen om analytische vraagstukken op een besluitvaardige manier te beoordelen en professioneel samen te werken met collega's, klanten en burgers.


Functie eisen

Wat bieden wij?

Bij Maandag® krijg je de kans om in een diverse werkomgeving aan uitdagende opdrachten te werken. Je wordt ondersteund door ervaren collega's en krijgt de mogelijkheid om zelfstandig boeiende projecten aan te pakken. We vinden het belangrijk om jou een prettige werkomgeving te bieden en je te ondersteunen waar nodig.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Rechtsgeleerdheid;
  • Juridisch bestuursrechtelijke werkervaring bij een overheidsinstantie (bij voorkeur bij een gemeente);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
Over het bedrijf

Maandag® is dé expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Bij Maandag® begrijpen we dat de ontwikkelingen in dit domein snel gaan. Daarom zijn we op zoek naar mensen met een frisse blik op morgen, die op de hoogte zijn van de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom, mensen met kennis van zaken. En dat zijn de mensen van Maandag®!

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Ook een langdurig project behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij klaar voor de uitdaging als juridisch professional? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of Neem voor meer info contact op met Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist overheid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in