+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Technical Sales Support Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan het behalen van commerciële doelstellingen door als Technical Sales Support een solide netwerk op te bouwen en klantrelaties te onderhouden. Fungeer als eerste aanspreekpunt voor klanten bij technische vraagstukken en werk nauw samen met internationale zusterbedrijven. Jouw rol omvat ook het ondersteunen van de Sales & Marketing Directeur met inzichten over marktontwikkelingen en haalbaarheidsstudies. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij bedreven in het onderhouden van (internationale) relaties? En vind jij het leuk om klanten te assisteren bij technische vraagstukken en het oplossen van problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Technical Sales Support in Breda!


Wat ga je doen?

Als Technical Sales Support draag je bij aan het behalen van de commerciële doelstellingen van het bedrijf. Je biedt ondersteuning en advies aan de Sales & Marketing Directeur met betrekking tot alle marktontwikkelingen, zoals nieuwe processen en producten, en voert haalbaarheidsstudies uit. Door een solide netwerk op te bouwen en klantrelaties actief te onderhouden, zowel nationaal als internationaal, draag je bij aan het versterken van hun positie in de markt. Bovendien fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij technische vraagstukken en problemen. Je werkt nauw samen met de Sales Managers en de verkoopondersteuningsafdeling, evenals met hun zusterbedrijven in Finland en Duitsland. Je rapporteert aan de Sales & Marketing Director.


Jouw werkzaamheden
  • Bijdragen aan het behalen van de commerciële doelstellingen door middel van Technical Sales Support;
  • Ondersteunen en adviseren van de Sales & Marketing Directeur over marktontwikkelingen, waaronder nieuwe processen en producten, en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies;
  • Opbouwen en onderhouden van een solide netwerk en klantrelaties door regelmatige bezoeken, zowel nationaal als internationaal;
  • Fungeren als het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten bij technische vragen en problemen;
  • Samenwerken met Sales Managers en de verkoopondersteuningsafdeling, evenals met zusterbedrijven in Finland en Duitsland;
  • Rapporteren aan de Sales & Marketing Director.


Gevraagd

  • Sterke persoonlijkheid met een pragmatische en creatieve aanpak voor probleemoplossing;
  • Analytisch denkvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid;
  • Hbo-opleidingsniveau richting Chemische Technologie (of vergelijkbaar);
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de chemische sector of specifiek in EPS;
  • Uitgebreide kennis van MS Office, met name Excel. Ervaring met Microsoft Dynamics 365 is een pluspunt;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van Duits, Frans en/of Spaans wordt gewaardeerd;
  • Zowel zelfstandig als een teamspeler;
  • Beschikbaar voor een fulltime positie van 40 uur per week en bereid om te reizen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van expandeerbaar polystyreen (EPS) en speciale schuimmaterialen. Ze behoren tot een van de grootste Europese leveranciers van componenten, verpakkingen en isolatiematerialen. De producten vinden hun weg naar zowel zusterbedrijven als externe klanten, die ze verwerken tot verpakkingen en bouwgerelateerde isolatiematerialen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in