+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker NL Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Samsung in Breda zoeken we allround magazijnmedewerkers die van afwisseling houden. Je begint op één plek en groeit door naar andere taken. Je leert veel en er zijn kansen om verder te komen. Je werkt met een leuk team van mensen uit verschillende landen. Het werk is in het Engels. Je kunt ook een fiets van het bedrijf gebruiken. Plus, er is een kantine waar je goedkoop kunt eten. Klinkt dit als iets voor jou? Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende baan? Waar je veel verschillende dingen kunt leren? Dan ben jij op de juiste vacature beland! Bij Samsung in Breda zoeken wij allround magazijnmedewerkers. Hier start je op een afdeling en groei je daarna door naar de volgende! En dat met een salaris dat oploopt tot € 17,25, een reiskostenvergoeding en doorgroeimogelijkheden! Snel verder lezen dus!

Wat bieden wij jou
  • Een basissalaris van € 13,27 per uur.
  • Toeslag! 30% na 18:00 = € 17,25 per uur.
  • Veel doorgroeimogelijkheden!
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
  • Mogelijkheid voor een leasefiets.
  • Lekkere en goedkope lunch in de kantine.
Wie ben jij

Als allround magazijnmedewerker wil jij graag veel leren. Engels spreken en verstaan is ook geen probleem voor jou. Dit is namelijk de voertaal bij Samsung. Verder:

  • ben jij fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • ben jij in de mogelijkheid om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen met je BSN/DigiD
Wat ga je doen

Allround magazijnmedewerker, de naam zegt het al. Je weet van alles wat af! Het proces begint op de inbound afdeling. Dit is waar de goederen het magazijn binnenkomen. Dit is wat zwaarder werk met tillen. Daarna gaan de orderpickers aan de slag met het picken. Dan neemt de masterpack afdeling het over en zorgen ze dat alles netjes wordt ingepakt. Als laatste zorgt de outbound afdeling ervoor dat alles gereed is voor de verzending. Heb je een afdeling onder de knie? Dan kun je doorgroeien naar een volgende afdeling. Zit je toch nog lekker op je plek? Ook geen probleem! Alleen op een vaste afdeling werken? Ook dat kan! Samen kijken wij wat het beste bij jou past.

Waar ga je werken

Waar ga je werken:
Het magazijn van Samsung is gevestigd aan de Woonboulevard in Breda. In het spare-part center van Samsung worden alle losse onderdelen van producten verwerkt. Je komt terecht in een team van internationale collega’s! Mede daarom is de voertaal bij Samsung Engels. Daarnaast staan de (assistent)teamleiders altijd voor je klaar. Het magazijn is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er ligt een bushalte op 5 minuutjes lopen.

  • Mogelijkheid voor een (elektrische) leasefiets
  • Gezellig internationaal team
Sollicitatie

Word jij onze nieuwe allround magazijnmedewerker bij Samsung in Breda? Yes! Solliciteer dan nu op deze vacature. Binnen een werkdag nemen wij telefonisch contact met je op. Graag zelf een moment kiezen dat je wordt gebeld? Plan dan op de volgende pagina een belafspraak met ons in. Nog vragen? Je kunt ons bereiken via mail, telefoon of WhatsApp!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in