+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Administratief projectmedewerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 19,40 p/u

Vacature in het kort

Werk mee aan een leuk project bij een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn heerlijke frietjes! Je gaat aan de slag met het zoeken en aanpassen van verpakkingen. Dit doe je met behulp van verschillende systemen, waaronder SAP. Je werkt deels op kantoor en deels vanuit huis. Het is een tijdelijke baan voor ongeveer 8 weken, perfect te combineren met je studie. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en de kans om in een gezellig team te werken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Jij woont in de omgeving van Breda en bent minimaal 20 uur per week beschikbaar. Of je woont in de omgeving van Kruiningen, ook prima. Lamb Weston EMEA heeft op beide locaties een kantoor. En daar is vanaf half mei een leuk project vrijgekomen! Mooi salaris, leuke collega's, werken in een internationaal bedrijf. Dus ben jij handig met computers en spreek jij vloeiend Engels? Dan zoeken we jou!
#lambweston #projectmedewerker #SAP #parttime #studenten #bijbaan #hybride #reiskosten

Wat bieden wij jou
  • € 19,40 b/uur + reiskosten8.33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen per jaarpensioen vanaf dag 1
  • Flexibel rooster, minimaal 3 dagen p/week
  • Werken vanuit Breda, Kruiningen en deels thuis
  • Gezellig, internationaal bedrijf
Wie ben jij

Jij bent vooral een leuke collega om mee samen te werken. En handig met computers. Want voor dit project ga je werken met SAP, Teams en nog wat eigen systemen. Jij kunt prima uit de voeten in het Engels, dat is de gezamenlijke voertaal in dit bedrijf. Je bent op minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Ideaal dus als jij op zoek bent naar een parttime job. Deze baan is ook goed te combineren naast een studie.

Wat ga je doen

Je komt te werken voor een project. Dit duurt waarschijnlijk zo'n 8 weken, maar uitloop is mogelijk. Jij gaat in de product portfolio van Lamb Weston EMEA op zoek naar alle verschillende soorten verpakkingen. En checken welke naam en logo hierop staan. Sommigen moeten aangepast worden. En daar ben jij als projectmedewerker dus verantwoordelijk voor! Jouw job is samen te vatten als: zoeken, vastleggen en laten aanpassen. En dat laatste, dat bewaak jij ook.

Waar ga je werken

Lamb Weston EMEA, bekend van de overheerlijke frietjes! Met kantoren in Breda en Kruiningen. Groot internationaal bedrijf, met een hele fijne werksfeer. Goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Ben jij die enthousiaste kandidaat die zin heeft in een project tot aan de zomer? Dan horen Meaghan of Isabell graag van je! Je kunt direct solliciteren door op de gele button te klikken. Wil je eerst meer informatie? Bel ons dan op 0113-308120. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in