+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudenbosch.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Oudenbosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Bij een leuk familiebedrijf in Oudenbosch zoeken we een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je werkt met vijf collega's aan unieke promotie- en relatiegeschenken. Luisteren naar klanten, meedenken en de beste ideeën bedenken is jouw taak. Je houdt contact met klanten en leveranciers en zorgt dat alles goed loopt. Het bedrijf waardeert zijn mensen en heeft een laag verloop. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Ontdek meer en solliciteer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij iedere dag een wow-factor creëren bij de klant? Een startsalaris tussen €2500 en €3000 per maand. Direct een contract bij dit MKB bedrijf? Bij deze leuke werkgever in Oudenbosch ga jij aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst. Samen met je collega's creëer jij de leukste promotie- en relatiegeschenken. Nieuwsgierig geworden? Lees maar snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris tussen de €2500 en €3000 per maand!
  • Na uitzendperiode een contract bij werkgever!
  • Je krijgt alles mee van a tot z!
  • 4 of 5 dagen mogelijk!
  • Een klein en hecht team, waar hard gewerkt wordt!
  • Leuke presentjes en uitjes het hele jaar door!
Wie ben jij

Jij bent een gedreven en enthousiaste professional die bruist van creativiteit en klantgerichtheid. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij de wens van de klant te vertalen naar concrete ideeën. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je proactief, nauwkeurig en heb je oog voor detail. Jouw flexibele instelling maakt dat je moeiteloos schakelt tussen verschillende taken en afdelingen, zelfs in drukke tijden. Je hebt een positieve instelling en gelooft in teamwork, waarbij je jouw collega’s inspireert met jouw energie en toewijding. Daarnaast ben jij niet bang de telefoon op te pakken en klanten en leveranciers op te bellen. Verder is het belangrijk dat je:

  • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau hebt;
  • Goed Nederlands kan en jezelf verstaanbaar kan maken in het Engels;
  • Ervaring hebt in een soortgelijke functie en met het Office pakket. Excel hierin is het belangrijkste!
Wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de schakel tussen de klanten en de leveranciers. Je bent niet zomaar een administratieve kracht; jij bent het brein achter de perfecte relatiegeschenken. Jij luistert naar de klanten, denkt met ze mee en presenteert vervolgens ideeën die de verwachtingen van de klant overtreffen. Verder beantwoordt je vragen, stel je offertes op, en volgt deze op. Mag het logo of de tekst toch net wat meer naar links geplaatst worden? Geen probleem! Jij koppelt dit terug aan de leverancier. Jij zorgt er dus voor dat alle orders vlekkeloos worden verwerkt en afgeleverd. En natuurlijk niet te vergeten, onderhoud je contact met je klanten en leveranciers, zodat zij op de hoogte zijn.

Waar ga je werken

Jij komt te werken bij een klein familiebedrijf in Oudenbosch. Het bedrijf bedenkt en verkoopt unieke promotie- en relatiegeschenken voor de klanten in de regio. Samen met 5 collega's werk je dagelijks op kantoor. Bij het kantoor zit een showroom waar allerlei verschillende geschenken opgesteld staan. Leuk toch! Bij dit bedrijf vinden ze het belangrijk dat je goed op je plek zit. Het verloop van collega's is dan ook heel laag. Waardering voor de medewerkers wordt vaak geuit door een leuk presentje of een keer uiteten met iedereen.

Sollicitatie

Zie jij jezelf hier al werken als Commercieel Medewerker Binnendienst? Wil jij je kennis verder uitbreiden of sta je te popelen om deze wereld te ontdekken? Laat ons je enthousiasme zien. Solliciteer direct via de sollicitatieknop!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in