+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Bodemadviseur junior Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 3.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bodemkwaliteit als junior adviseur, waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen binnen een team van specialisten. Werk aan projecten en draag bij aan een gezondere leefomgeving. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
We zijn op zoek naar een starter met feeling voor onderzoek, advies en bodemkwaliteit. Ben je proactieve starter die zich verder wil ontwikkelen in een team van specialisten? Reageer dan hieronder.

Functie omschrijving

Als junior adviseur bodemkwaliteit krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een team van projectleiders, projectmedewerkers en veldwerkers aan dynamische bodemadviesprojecten die gericht zijn op de uitvoering. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op andere adviesgebieden.

Je zult taken uitvoeren zoals het opstellen van onderzoeksvoorstellen, het maken van saneringsplannen, het geven van advies over het hergebruik van bouwstoffen, het begeleiden en rapporteren van bodemonderzoeken en saneringen, het aansturen van veldwerkers, mkb-ers en collega's in het projectteam, en het bewaken van de planning en financiën binnen het project.


Functie eisen

Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je beschikt over projectbeheersingscapaciteiten en adviesvaardigheden. Je houdt van dynamiek en je bent stressbestendig. Je kan overtuigend zijn en werkt klant- en samenwerkingsgericht.

  • HBO werk- en denkniveau (bodem gerelateerd)
  • Werkervaring is geen must
  • Initiatiefrijk en proactief
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever herstelt keuzes uit het verleden door grond- en grondwatersaneringen uit te voeren, waarmee ze bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Tegelijkertijd beheersen ze milieuverontreinigingen in het heden met spoedoplossingen. Het Incident Management team zorgt ervoor dat acute vervuiling snel wordt opgeruimd, waardoor de impact op het milieu sterk wordt verminderd. Met oog op de toekomst nemen ze proactieve maatregelen door preventieve- en herstelwerkzaamheden uit te voeren, omdat ze geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Op deze manier dragen ze niet alleen bij aan het herstel van eerdere beslissingen, maar beschermen we ook duurzaam de leefomgeving voor de komende generaties.

Arbeidsvoorwaarden

Bij onze klant vind je een zeer collegiale en gemotiveerde werkomgeving waarin veel aandacht is voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Je werkt samen met tal van specialisten die je alles kunnen leren over ons vakgebied.

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris (tussen €3.400,- en € 3.900,-) dat wordt uitbetaald in 13 periodes per jaar, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en maar liefst 43 vakantiedagen per jaar.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in