+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.
Laad meer vacatures

NET Developer Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit bedrijf helpt mbo-scholen door een online platform te beheren waar studiemateriaal besteld kan worden. Als onderdeel van het team werk je aan het onderhouden en verbeteren van dit platform. Je zorgt ervoor dat het platform goed werkt en klaar is voor gebruik door meer mensen. Je komt te werken in een team dat altijd op zoek is naar nieuwe manieren om te groeien en te leren. Hier is ruimte voor jouw ideeën en werk je samen in een fijne sfeer. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het bedrijf voorziet het mbo-onderwijs in Nederland van studiemateriaal. Dit bedrijf is de brug tussen de scholen en de leveranciers en vereenvoudigt de orderprocessen.
Het bedrijf beheert en ontwikkelt een online platform met geautomatiseerde transactieprocessen. Dit platform biedt één ultiem online systeem voor het bestellen van studiemateriaal dat het aanleverproces makkelijker maakt. Jouw verantwoordelijkheid ligt in het onderhouden van het platform en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het platform klaarmaken voor nieuwe markten.

  • Je zorgt ervoor dat het platform aan alle mogelijke kanalen gekoppeld is;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor uitbreidingen en vernieuwingen van het platform.

Je werkt in een ambitieus en constant groeiend team van innovators. Het team streeft altijd naar verbetering, dus jouw nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Hier vindt je een informele en open sfeer waar je volledig jezelf kunt zijn.
 



Gevraagd

Dit is wat we in de .Net-ontwikkelaar zoeken:

  • BSc/MSc in ICT, Software Engineering of andere relevante richting;
  • Ruime ervaring met Microsoft .NET;
  • Voldoende kennis van Microsoft SQLServer;
  • Bewezen ervaring met  Angular, Javascript, CSS & HTML5;
  • Kennis van DevOps & GIT;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.


Aanbod

Goed en passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring met flexibele werkuren. Natuurlijk krijg je alle soft- en hardware die jij nodig hebt om prettig te kunnen werken. Over de rest van de secundaire voorwaarden vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Attentie .NET-ontwikkelaars! 
Jij hebt vast ook wel eens studiemateriaal moeten bestellen. Je verdwaalt in een woud van uitgevers, websites en leveranciers, raakt het overzicht kwijt en moet maar hopen dat je de juisten spullen tijdig en voor de goede prijs in huis hebt. Verander dit proces en help 200.000 studenten om sneller en gemakkelijker toegang tot hun studiemateriaal te krijgen. Vind je het leuk om geautomatiseerde digitale platforms te verbeteren? Dan is deze vacature in de buurt van Utrecht wellicht voor jou! 
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in