+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

.NET Developer (Zuid) Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Good Company

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Leer de organisatie kennen

Onze opdrachtgever richt zich volledig op maatwerk software development projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denk hierbij aan Azure integratie voor een grote zorgverzekeraar, .NET maatwerk voor een multinational of projecten omtrent DevOps. Ook ontzorgt dit bedrijf zijn klanten door een managed resource model aan te bieden, waarbij de klant aangeeft welke rollen gewenst zijn voor zijn IT-team. Onze opdrachtgever plaatst dan de juiste kandidaten passend bij het project.

Bij alles wat ze doen, zijn continuïteit, oprechte betrokkenheid, een duurzaam partnership en duidelijke communicatie belangrijk. Voor elke opdracht worden experts ingezet die hier rekening mee houden en ook een passie voor tech hebben en hun kennis altijd up-to-date houden. Word jij ook één van die experts?

Over de functie

Als .NET Software Developer kun je rekenen op een interessante en afwisselende baan. Je gaat namelijk projectmatig bij grote klanten aan de slag. Geen saaie opdrachten of stoffige bedrijven, maar gave projecten waarmee jij écht impact kunt maken en een meetbare bijdrage levert aan het succes van klanten!

In deze baan als .NET Software Developer mag je het werk doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Los van inhoudelijk spannend, zijn de projecten

heel afwisselend. De afgelopen periode hebben ze bijvoorbeeld software ontwikkeld om (verf)lakkleuren spot on te krijgen en de eiwitwaarde van voedingsstoffen te bepalen. Samen met jou speuren ze naar opdrachten die passen bij jouw ervaring, skills en ambities. En je tegelijkertijd ook uitdagen om boven jezelf uit te stijgen, verder te groeien en je vaardigheden door te ontwikkelen.

Sommige opdrachten voer je alleen uit, andere doe je samen met inspirerende collega’s. Eén ding is zeker: je bent (en blijft) een gewaardeerd lid van een levendige development community.

Jouw kwaliteiten

Wat jij als .NET Software Developer in huis hebt? Je bent gemotiveerd, hebt zin in een nieuwe uitdaging en wil graag jezelf verder ontwikkelen én ook de ontwikkeling van je collega’s versnellen. Je vindt het leuk om voor verschillende organisaties aan de slag te gaan, bent sociaal en beantwoordt elke klantvraag met gemak.

Ook heb je:

  • Minimaal een hbo-diploma
  • 3+ jaar ervaring als C# .NET developer of een soortgelijke baan
  • Ervaring met Azure, Visual Studio en Git
  • Kennis van Copilot, Sonarqube en Resharper

De voordelen

Werken bij dit bedrijf betekent werken in een organisatie met een passie voor hardcore tech gemixt met een flinke scheut klantbetrokkenheid. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt. Dit zal zeker lukken, mede dankzij een klein team waardoor iedereen elkaar kent, de lijntjes kort zijn en er genoeg aandacht is voor elke medewerker.

Je krijgt hier voldoende tijd en ruimte om jezelf te verdiepen en te verbreden in je vakgebied. Op die manier ontwikkel jij jezelf verder tot dé ultieme expert.

Reken verder als .NET Software Developer op:

  • Salaris van €4.000,- tot €6.500,- bruto per maand
  • Pensioenregeling en onkostenvergoeding
  • Snelle laptop en smartphone
  • Goed leasebudget (extra bij elektrisch rijden) of mobiliteitsbudget
  • Leuke uitjes, kennisweekenden, hackathons en veel andere evenementen die ze graag afsluiten met een biertje
  • Development peers (ook ervaren mensen) die elkaar elke dag sterker maken

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van .NET Developer (Zuid).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in