+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Adviseur bouwkunde Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.507 - € 5.634 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan baanbrekende projecten in de bouwsector als Adviseur Bouwkunde bij BAM. Werk samen met een multidisciplinair team aan complexe woning- en utiliteitsbouwprojecten, van concept tot realisatie. Jouw technische kennis en analytische geest zijn essentieel voor het beantwoorden van complexe klantvragen en het streven naar innovatie. Geniet van een hybride werkomgeving, uitstekend salaris, en een buddy om je wegwijs te maken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de drijvende kracht zijn achter baanbrekende projecten in de bouwsector? BAM Advies & Engineering zoekt een gepassioneerde Adviseur Bouwkunde om ons dynamische team te versterken.

Als Adviseur Bouwkunde ben je betrokken bij alle aspecten van het bouwproces, van concept tot realisatie. Samen met ons multidisciplinaire team van 200 experts werk je aan het ontwerp en de engineering van utilitaire en complexe woningbouwprojecten.

Jouw analytische geest en technische kennis stellen ons in staat om complexe vragen van klanten te beoordelen en te beantwoorden. Bij BAM streven we naar continue verbetering en innovatie, en jouw bijdrage zal daarbij essentieel zijn. Als Adviseur Bouwkunde bij BAM heb je de kans om de gebouwde omgeving op alle fronten te verbeteren en te laten excelleren.

Wat ga je doen

Je komt te werken in het gezellige team Engineering Bouwkunde in Bunnik. Samen met 9 andere bouwkundige collega’s (7 ontwerpleiders en 2 adviseurs) draag je zorg voor de inhoudelijke toetsing op de bouwkundige technische uitwerking van engineeringsprojecten, binnen de daartoe gestelde criteria. Jij balanceert technische mogelijkheden, uitvoeringsaspecten en wet- en regelgeving.

Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Het bouwtechnisch uitdenken en ontwikkelen van detailleringen en oplossingen binnen het ontwerp, zodanig dat de ontwerp- en uitvoeringsaspecten meegenomen worden.
  • Zorg dragen voor een technische probleemanalyse die inzicht biedt in gewenste technische specificaties.
  • Rekening houden met alle variabelen die van invloed zijn op het ontwerp, risico- of anderszins kritische gebieden en bij het ontwerp te overwegen mogelijke technische alternatieven.
  • Verzorgen van de benodigde hulpmiddelen en inventariseren van de benodigde tijd en kosten om tot een verantwoorde projectbegroting en -planning te komen.
  • Het adviseren over het ontwerp en het (laten maken) van daarmee verband houdende onderzoeken en rapportages.
Jouw werkomgeving

BAM Advies & Engineering is het advies- en ingenieursbureau van BAM. We werken in de woningbouw en utiliteitsbouw sector vooral voor BAM bedrijven. Onze klanten zijn ontwikkelaars, bouwers en soms onderhoudsdiensten. BAM Advies & Engineering levert advies en het bijbehorende management.

BAM wil opdrachtgevers in de bouw de beste dienstverlening bieden en daarbij een bijdrage leveren aan de wereldwijde transitie naar een duurzamere samenleving. Oók medewerkers een veilige en interessante werkomgeving blijven bieden, is één van onze belangrijkste doelstellingen. BAM gaat voor duurzaamheid én veiligheid en het benutten van alle deskundigheid op gebied van duurzaamheid, digitalisering, modulaire en industriële bouwactiviteiten.

Wij bieden

Je komt te werken bij BAM Advies & Engineering waarin kennis delen centraal staat. Als adviseur bouwkunde ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een salaris tussen de € 4.507,- en € 5.634,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kort verzuimdagen.
  • Laptop, een iPhone en een thuiswerkplek (sta/zit bureau, bureaustoel en ICT middelen).
  • Een hybride werkomgeving, met een goede balans tussen thuiswerken, kantoor en op projectlocatie.
  • Een buddy: een directe collega vanuit het team die jou gaat helpen om je wegwijs te maken binnen ons team/bedrijf en de daarbij horende werkprocessen.

Verder vind je bij BAM voldoende uitdaging: complexiteit, vernieuwende technieken, innovaties en dynamiek. Je vindt het allemaal bij BAM! We werken aan grote projecten, maar ook de wat kleinere projecten zijn dynamisch en complex. Via ‘BAM Learning’ ben en blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en kennis. Je hebt regelmatig coaching gesprekken met je leidinggevenden en de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt een diploma HBO Bouwkunde op zak
  • Je beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring als bouwkundige.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als adviseur/engineer in de gebouwde omgeving.
  • Je bent bekend met BIM. Jouw schetsen worden uitgewerkt door de modelleurs in BIM, maar jij kunt het model analyseren en controleren;
  • Je hebt kennis van systems engineering en autodeskpakketten (Revit en Navisworks);

Verder heb je ervaring met het bouwbesluit, bouwfysica en met het uitwerken van projecten in alle fases van het project (conform DNR-STB). Daarnaast heb je ervaring met het opstellen en bewaken van de planning en het budget.

Het recruitment proces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Joep Hardendood maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Joep gerust! De contactgegevens van Joep vind je rechts bovenaan op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in