+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BESTUURSSECRETARIS/ADVISEUR Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij Hogeschool Utrecht kun je werken in het team Bestuursondersteuning, waar je een belangrijke rol speelt in het besluitvormingsproces. Je zorgt voor goede procedures, ondersteunt bij overleggen en handelt informatieverzoeken af. Je werkt in het bestuurlijke hart van de hogeschool, samen met de Raad van Toezicht en het College van Bestuur. Een unieke kans om bij te dragen aan de toekomst van onderwijs en samenleving. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Hogeschool Utrecht (HU) is een toekomstgerichte hogeschool, waar iedereen welkom is en zichzelf mag zijn.

De maatschappelijke opdracht van Hogeschool Utrecht is bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van mensen en van betekenis zijn voor de (regionale) arbeidsmarkt en de samenleving. Het College van Bestuur geeft daar richting aan, in samenwerking met HU-medewerkers en (regionale) samenwerkingspartners.

Het College van Bestuur heeft daarbij natuurlijk ook een sturende en besluitvormende rol voor de eigen organisatie. Wij zoeken een collega die met plezier zorgt voor goede besluitvormingsprocessen en -procedures (van planning en verslaglegging tot het uitzetten van actiepunten en besluiten.), voorbereiding van en ondersteuning bij overleggen van bestuurders binnen en buiten de HU en afhandeling van informatieverzoeken uit de organisatie.

Het team Bestuursondersteuning is je thuisbasis. Je komt te werken in het bestuurlijke hart van onze hogeschool in de samenwerkende driehoek van de Raad van Toezicht, College van Bestuur en het centrale medezeggenschapsorgaan, de hogeschoolraad (HSR). Je ondersteunt het College van Bestuur bij uitoefenen van hun rol in deze bestuurlijke driehoek.



Gevraagd

  • Je bent een talentvolle zelfstandig werkende secretaris die er van houdt de schouders eronder te zetten.
  • Je hebt ervaring met besluitvormingsprocessen in een grote organisatie, je hebt bestuurlijke sensitiviteit, durft mensen aan te spreken en integriteit is een belangrijke waarde voor je.
  • Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk en werk je accuraat.
  • Je hebt ervaring met iBabs.

Als jij je in dit profiel herkent, dan nodigen we jou graag uit om te reageren op deze vacature.



Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Je maakt formeel onderdeel uit van het team Bestuursondersteuning, dat valt binnen de Bestuursdienst. Jouw team ondersteunt de Raad van Toezicht en het College van Bestuur op operationeel en inhoudelijk vlak in haar dagelijkse werkzaamheden. Jouw standplaats is onze locatie aan de Padualaan 99 in Utrecht (Utrecht Science Park)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in