+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Adviseur Elektrotechniek Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.507 - € 5.634 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie werk je als adviseur installaties elektrotechniek aan spannende projecten. Je maakt duurzame ontwerpen en zorgt dat ze werkelijkheid worden. Je team is enthousiast en groeiend, met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris en extra s, zoals een auto van de zaak, een thuiswerkplek en een buddy om je te helpen. Ook kun je in een hybride omgeving werken, wat betekent dat je deels thuis en deels op kantoor of projectlocaties werkt. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als adviseur installaties elektrotechniek het verschil maken door een duurzaam gebouw te ontwerpen? Kun jij de wensen van de klant vertalen in een programma van eisen, en deze meteen controleren op haalbaarheid, comfort en duurzaamheid? Wil je deze adviezen werkelijkheid zien worden en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor een technisch ontwerpteam? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Als adviseur installaties elektrotechniek bij BAM Advies en Engineering ga jij aan de slag voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende projecten. Je inventariseert de wensen van de klant en de eindgebruiker en vertaalt deze in een ontwerp en de bijbehorende werkzaamheden. Je geeft advies over het beheersen van de risico’s, de kosten in de gaten en bewaakt de haalbaarheid van de installatietechnische eisen. Ook maak je energiescans en kom je met vernieuwende ideeën over duurzaamheid, circulariteit en comfort. Zo help je Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) te realiseren.
 
Als adviseur installaties elektrotechniek houd jij je o.a. bezig met het:

  • ontwikkelen, ontwerpen en calculeren van de klantvraag;
  • opstellen van ontwerpdocumenten voor de verschillende ontwerpfases;
  • aansturen van een technisch ontwerpteam;
  • vaststellen van de wensen/eisen van de opdrachtgever/eindgebruiker;
  • adviseren over de noodzakelijkheid en financiële haalbaarheid;
Jouw werkomgeving

Als adviseur installaties werk je vanuit de afdeling Integrale Projecten. Vanuit deze afdeling bedienen we projecten met specifieke deskundigheid en vullen we managementrollen op de projecten in. De afdeling bestaat uit circa 20 hoogopgeleide collega’s: ontwerp- en engineeringmanagers, contractmanagers, procesmanagers en coördinatoren SE. Het team is groeiend, open en enthousiast. Er wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling, ontwikkeling en opleiding. Het team is ambitieus, toegewijd en werkt vanuit een duidelijke visie. Er zit veel energie in het team en verbeteren is altijd de missie.Jouw werkomgeving

Wij bieden
  • Een salaris tussen de € 4.507,- en € 5.634,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Mooie secundaire voorwaarden in de CAO Bouw & Infra, zoals 20 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen.
  • Auto van de zaak, laptop en een iPhone, thuiswerkplek (sta/zit bureau, bureaustoel en 2 beeldschermen);
  • Een hybride werkomgeving, met een goede balans tussen thuiswerken, kantoor en op projectlocatie;
  • Een buddy: een directe collega vanuit het team die jou gaat helpen om je wegwijs te maken binnen ons team/bedrijf en de daarbij horende werkprocessen.
Hier herken jij jezelf in
  • Je beschikt over een elektrotechnische achtergrond;
  • Je hebt ervaring met ontwerpfasen van gebouwen
  • Je hebt affiniteit met andere disciplines, zoals werktuigbouwkunde en bouwkunde
  • bent creatief en vernieuwend;
  • houdt jezelf scherp en volgt de ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de markt.

Maar bovenal weet je als geen ander dat het steeds belangrijker wordt om duurzame maatregelen in een ontwerp te integreren en te werken met nieuwe technieken. Je staat open voor die nieuwe ontwikkelingen en kun je ideeën daarover met enthousiasme introduceren bij collega’s. Je bent bestand tegen tijdsdruk, een tikkeltje eigenwijs en tegelijkertijd een echte teamplayer. Je krijgt energie van projecten die binnen de vooraf opgestelde planningen en budgetten worden gerealiseerd. En je weet dat de praktijk soms wat weerbarstiger in, maar ziet dat juist als een uitdaging. 

Het recruitment proces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Joep Hardendood maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Joep via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 – 219 066 39 gerust!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in