+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Bedrijf zoekt PHP Developer voor maatwerk B2B-commerceoplossingen Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij dit bedrijf draait het om op maat gemaakte B2B-commerceoplossingen, waar ze groothandels en producenten helpen met alles van online winkelontwikkeling tot catalogusautomatisering. Hun platform is specifiek ontworpen voor de B2B-markt en biedt een scala aan functies voor succesvolle online verkoop.

Nu zoeken zij een PHP Developer die niet alleen onderhoud doet, maar ook enthousiast is over het uitbreiden van softwarefunctionaliteiten. Lijkt dit je iets?

Maar allereerst, wat hebben zij te bieden?
Het salaris reikt tot EUR 5.500,- per maand op fulltime basis, met ruimte voor parttime werken. Opleidingsmogelijkheden, vakantiegeld, vrije dagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, December bonus, en wekelijkse vrijdagmiddagborrels maken deel uit van het pakket. Bovendien bieden ze hybride werkopties voor de ideale balans tussen werk en privé.

Dit kan wellicht heel standaard klinken, waardoor wij jou dan ook adviseren om een keer zelf langs te gaan en aan tafel te zitten met de Directrice zodat je een beter idee kan krijgen van wat je te wachten staat!

Gevraagd

Wat je gaat doen
Als PHP Developer bouw je aan hun e-commerce platform. Je ontwikkelt modules, integreert nieuwe functies, werkt nauw samen met ontwikkelaars en projectmanagers, doet technische analyses, en denkt actief mee over procesverbeteringen. Groeimogelijkheden zijn er zeker: je kunt bijdragen aan de toekomst van het product en zelfs doorgroeien naar projectmanagement.

Hiermee ga je aan de slag
Je werkt met PHP, Zend (Python en Java zijn een plus), en een scala aan andere tools en talen zoals HTML, CSS, JavaScript, JQuery, React, PostgreSQL, Linux, Apache, Solr, GIT, Subversion, REST API clients, XML, JSON, Excel.

Aanbod

Werkomgeving & Cultuur
Met 30 jaar ervaring heeft het bedrijf een team van 18 mensen, verdeeld over een Software Development team en een Projectteam. Ze stimuleren kennisdeling via code-reviews en pair-programming. Flexibele werktijden en hybride werken zijn mogelijk. En nogmaals, als je echt een gevoel wilt krijgen voor de plek, is een bezoek ter plaatse zeker een goed idee!

Kerstperiode kan je altijd op een positieve manier afronden? Waarom niet via een nieuwe job voor het nieuw jaar?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in