+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Coevorden.
Laad meer vacatures

Technisch medewerker Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m

Vacature in het kort

In Coevorden zoeken we een Technisch Medewerker die van aanpakken weet. Je gaat werken in de olie- en gasindustrie, waar je elke dag nieuwe technische uitdagingen tegenkomt. Samen met een team van enthousiaste collega's werk je aan het verbeteren van de energie-industrie. Je krijgt de kans om je technische kennis te vergroten door opleidingsmogelijkheden. Plus, bij goed werk is er kans op een vast contract. Doe mee en maak echt verschil in je werk! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de gedreven Technisch Medewerker die wij zoeken in Coevorden? Wij bieden je een fulltime functie aan bij een dynamisch en internationaal bedrijf. Met jouw technische kennis en vaardigheden kun je hier het verschil maken! Een werkdag als Technisch Medewerker bij betekent boeiende en uitdagende taken. Je werkt aan technische oplossingen, draagt bij aan verbeterprojecten en levert een actieve bijdrage aan het oplossen van technische vraagstukken. Ben jij die resultaatgerichte, samenwerkingsgezinde persoon die graag een positieve impact maakt in zijn werk? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die ze te bieden hebben voor jouw carrière!

Wij bieden:

- Een startsalaris vanaf €2900 bruto per maand (inclusief toeslagen);
- Opleidingsmogelijkheden die erop gericht zijn je technische vaardigheden verder te ontwikkelen;
- Bij goed functioneren kan mogelijk leiden tot een vast dienstverband.

Wij vragen:

Als Technisch Medewerker in Coevorden ben je een onmisbare schakel in het team. Ben jij: • In het bezit van een MBO niveau 3 of hoger? • Zelfstandig, maar ook een teamspeler? • Een probleemoplosser en leergierig? • Beschikbaar voor 40u p/w en woonachtig in de omgeving Coevorden? Dan zoeken we misschien wel jou!

Waar ga je werken:

Ben jij technisch en op zoek naar een dynamische baan in de olie- en gasindustrie? In Coevorden zoeken wij een Technisch Medewerker. Onderdeel uitmaken van het team betekent bijdragen aan de missie: de energie-industrie veiliger en efficiënter maken. Samen met collega's die net zo gedreven zijn als jij, werk je in een positieve, gezellige sfeer. Versterk jij het team? Stap in dit technisch avontuur en ontdek de toegevoegde waarde van werken bij dit bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in