+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.
Laad meer vacatures

Receptioniste BAM Culemborg Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

Eindelijk kun je starten als receptioniste bij BAM! Met jouw gastvrijheid maak je de werkomgeving veilig en help je iedereen met een glimlach. Je krijgt een goed bruto uurloon en kunt voor de deur parkeren. Je taken zijn o.a. bezoekers verwelkomen, telefoontjes beantwoorden en administratief werk. Een belangrijke rol! Je werkt in een team van 3 op een mooie locatie. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Yes, eindelijk is het zover! Per 1 juni kun jij aan de slag als receptioniste bij de BAM. Met jouw gastvrijheid draag jij bij aan een veilige infrastructuur. Hoe mooi is dat! Na een dag hard werken willen we immers allemaal veilig naar huis, toch? Scroll snel verder voor meer informatie, want wie weet ben jij onze receptioniste :-)

Wat bieden wij jou
  • 13,50-14,50 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen (naar rato) en 8,33% vakantiegeld
  • Bruto uurloon excl vakantiegeld/-dagen! (fijn he?)
  • Werken tussen 08.00-16.30 uur (3 tot 4 dagdelen)
  • BAM Culemborg (Plantijnweg 32)
  • Parkeren voor de deur!
Wie ben jij

Jij bent een gastvrije dame of heer met een goede computerkennis. Bezoekers een warm welkom geven en een glimlach toveren op iemand zijn gezicht, daar krijg jij energie van. Als receptioniste ben jij immers dé bouwsteen van de organisatie ;-) Je gaat niet voor niets aan de slag bij de BAM!

Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands en bent bekend met de Engelse taal.

Last but not least: jij kunt goed schakelen tussen werkzaamheden en goed prioriteiten stellen. Want wat nou als er een bezoeker voor je neus staat, de telefoon gaat en je collega roept? Precies, dan weet jij wat je moet doen! Want zeg nou zelf, op een goede receptioniste kun je bouwen ;-)

Wat ga je doen
  • Je bent het visitekaartje en eerste aanspreekpunt van bezoekers. Komt iemand de drempel over? Die heb jij allang gespot! Moet hij of zij even wachten op de afspraak? Jij zorgt voor een lekker kopje koffie of thee.
  • Kortom: een warm welkom geven kunnen wij aan jou over laten. Enne.. dat doe jij natuurlijk in een opgeruimde en nette ontvangsthal.
  • Naast bezoekers, ontvang jij ook telefoontjes. Sommige vragen kun jij wellicht zelf beantwoorden, maar anders zorg je ervoor dat bellers bij de juiste afdeling terecht komen.
  • Je doet administratieve werkzaamheden. Denk aan het bijhouden van de mail, facilitaire meldingen verwerken, bestellingen voor bijvoorbeeld kantoorartikelen / drukwerk of wijzigingen voor toegangscontrole.
  • Maar ook het aannemen van pakketjes, het verwerken van post en de uitgiftes van sleutels hoort erbij. Kortom: genoeg te doen!
  • Als receptioniste heb je een ondersteunende en coordinerende rol bij BHV.
Waar ga je werken

Je gaat als receptioniste aan de slag bij de BAM in Culemborg. De locatie ligt aan de Plantijnweg 32.

Op deze locatie werk met 2 andere collega's. Jullie werken 3 a 4 dagdelen per week en zo vullen jullie samen de werkweek. Bij de overdracht kletsen jullie even bij, gezellig!

Sollicitatie

Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in