+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.

Receptioniste Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bergwerff BMW & MINI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een vriendelijke Receptioniste die goed met drukte kan omgaan. Je bent het eerste wat klanten zien en daarom heel belangrijk. Je maakt klanten blij en helpt ze van begin tot eind. Je werkt met een team om alles soepel te laten lopen. Ook help je met het plannen en zorg je dat klanten weten wat ze moeten betalen. Het bedrijf waar je komt te werken, is specialist in auto's en geeft de beste service met echte onderdelen. Je kunt er ook mooie tweedehands auto's vinden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een flexibele, stressbestendige en klantgerichte Receptioniste. In jouw rol zorg jij ervoor dat klanten altijd tevreden en met een grote glimlach naar huis gaan, ongeacht waarvoor ze komen! Lees meer in deze vacature.

Onze opdrachtgever is een Erkend Service Partner binnen de Automotive en levert service aan merken als BMW en MINI. Het doel is om de beste service te leveren door uitsluitend te werken met originele onderdelen bij onderhoud of reparatie. Naast deze service staat de showroom vol met prachtige occasions met een recent bouwjaar en lage kilometerstand. Het is ook mogelijk om een auto op aanvraag te bestellen en hierbij wordt er advies gegeven op het gebied van financiering en leasing.

Wat ga je doen?
Als Receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van het bedrijf en je speelt dan ook een zeer belangrijke rol in de tevredenheid en beleving van de klanten. Je zorgt ervoor dat de klant goed ontvangen wordt en begeleidt hen gedurende het hele proces, vanaf het moment dat je de opdracht aanneemt tot aan de overdracht van de auto en factuur. Hierbij weet je een verschil te maken en creëer je een optimale klantbeleving. Samen met het magazijn en de werkplaats coördineer je ook alle uit te voeren werkzaamheden. Het is essentieel om een zo optimaal mogelijke planning te maken en uiteindelijk breng je duidelijk de uitgevoerde werkzaamheden in rekening bij de klant. Je weet te allen tijde het overzicht en de kalmte te bewaren en je bent zeer bedreven in het stellen van prioriteiten. In jouw rol bied je op een natuurlijke en actieve manier alle service, diensten en producten aan die onze opdrachtgever aanbiedt. Door dit te doen, genereer je extra omzet, geef je leads door aan verschillende afdelingen en draag je bij aan het succes van het bedrijf!

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het aftersales team die bij voorkeur al ervaring heeft als Receptioniste. Indien je andere ervaring hebt binnen de Automotive branche en autotechnische kennis bezit, nodigen wij je zeker ook uit om te solliciteren. Het allerbelangrijkste voor ons is dat je in staat bent om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en deze indien mogelijk zelfs te overtreffen. Daarnaast heb je een afgeronde mbo opleiding. Ook ben jij een kei in het maken van een werkplanning en kan jij je niet alleen verplaatsen in de collega's van de werkplaats en het magazijn, maar ook in de klant. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de kans om mee te groeien met de organisatie binnen een enthousiast team. Daarnaast kun je je ook op persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Je kan fulltime je passie als Autotechnicus uitvoeren en werkt met fantastisch mooie merken. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen(!);
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 8% vakantiegeld.
Interesse?
Ben jij de Receptioniste die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in