+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige wijkverpleging en hospice - Culemborg Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.174 - € 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de hospice in Culemborg zoeken we een speciale Verpleegkundige die zorg wil bieden aan mensen in hun laatste levensfase. Je werkt zowel in de wijk als in de hospice, waar je echt het verschil kunt maken. Je komt in een hecht team en werkt met lange diensten, zodat je werk en privé goed kunt combineren. We bieden een mooi salaris, een laptop en telefoon, en zorgen dat je je kunt blijven ontwikkelen. Samen maken we elke dag belangrijk voor onze gasten. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Het begeleiden van iemand in de laatste fase van het leven vraagt om een speciale toewijding van jou als Verpleegkundige. We gunnen deze mensen de zorg van iemand met jouw compassie. Voor de hospice in Culemborg zoeken we een Verpleegkundige die naast het werken in de wijkverpleging ook in staat is om zorg te verlenen in de hospice. Kom jij ons team versterken?

Verpleegkundige – Culemborg
16 – 28 uur per week

Jij als Verpleegkundige…
bent werkzaam in het wijkteam van Culemborg en vanuit het wijkteam bezoek je de Hospice. Je werkt gevarieerde routes in de wijk, waarbij je signalerende taken verricht en verpleegtechnische handelingen uitvoert. Daarnaast verleen je zorg in het hospice, waar je een mooie laatste bijdrage kunt leveren aan de zorg voor terminale patiënten.

Daarnaast ben jij:

  • samen met andere professionals verantwoordelijk voor het verzorgen en verplegen van de gasten van het Hospice. Ook tref je regelmatig terminale patiënten in de wijkverpleging, waarbij je aanvullend nazorg levert voor de nabestaanden. Hierin kun jij als verpleegkundige in de wijk hét verschil maken.
  • Als verpleegkundige niveau 4 de specialist als het gaat om complexe technische handelingen. Denk hierbij aan; katheters, VAC therapie/wondzorg, sondevoeding, zuurstof etc.
  • Het onderhouden van het verpleegkundig proces waarbij jij de zorg samen met de zorgvrager aangaat, afstemt en evalueert.
  • verwanten van de gasten en vrijwilligers aan het begeleiden.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken in een collegiaal en professioneel team van ongeveer 20 betrokken collega’s. In Culemborg werken de drie wijkteams nauw met elkaar samen en werken we regelmatig team overstijgend. Dit maakt je werk uitdagend en versterkt de samenwerking. De lijnen zijn kort, we staan in nauw contact met elkaar en steunen elkaar waar dat nodig is.

We werken met langere diensten van 6-8 uur, zodat jij je werk goed kunt combineren met privéleven.

Het hospice waar je zorg gaat verlenen, Hospice Nocturne, biedt ernstig zieken een plek waar ze in alle rust en waardigheid hun laatste levensfase mogen ervaren. Wij proberen samen met vrijwilligers de thuissituatie zoveel mogelijk te evenaren.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

✓ een bruto maandsalaris tussen de €3.174,- en maximaal €3.848,- schaal FWG 45 (cao VVT)
✓ onregelmatigheidstoeslag
✓ een laptop en telefoon
✓ een goede reiskostenregeling
✓ pensioenopbouw
✓ een eindejaarsuitkering van 8,33%
✓ ruim zes weken vakantie
✓ 8% vakantiegeld
✓ VTH-scholing, deze wordt gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een diploma MBO niveau 4 Verpleegkundige
✓ jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie
✓ flexibiliteit: je vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, ook in het weekend.
✓ je bent collegiaal, communicatief vaardig en kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Solliciteren?

Wil jij onze mensen en hun omgeving ondersteunen in deze, soms lastige, fase én in de wijkverpleging? Solliciteer dan snel via de ‘solliciteer direct’ button. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de gebiedsmanager, Sietske Wijnberg (06-57196151). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, Adviseur Recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in