+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Recovery • Bergman Clinics Zorg B.V., Amersfoort - KNO • Zelfstandige klinieken • Verpleging • Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorgwerk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Zorgwerk

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract

Vacature in het kort

Speel een belangrijke rol in het herstel van patiënten als Verpleegkundige Recovery. Je taak is het goed in de gaten houden van patiënten na de operatie. Je zorgt dat ze veilig en comfortabel zijn, en helpt met pijn. Ook help je problemen snel te zien en de juiste zorg te geven. Je werkt samen met verschillende mensen om de beste zorg te geven. Dit werk is heel waardevol en je helpt echt mensen beter te worden. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

👩‍⚕️ Wil jij een cruciale rol spelen in het herstel van patiënten? Sluit je aan bij ons als Verpleegkundige Recovery!

In deze essentiële functie ben je verantwoordelijk voor het monitoren van patiënten die uit de anesthesie komen, het beoordelen van hun vitale functies, pijnmanagement, en het waarborgen van een veilige en comfortabele herstelomgeving.

Jouw expertise helpt bij het tijdig herkennen van complicaties en het bieden van gerichte zorg om het herstelproces te bevorderen.

Werk samen in een multidisciplinair team om uitstekende postoperatieve zorg te leveren.


Gevraagd

  • Diploma Verpleegkundige met relevante ervaring op een Recovery-afdeling of de bereidheid tot het volgen van een specialisatie in Recovery zorg.
  • Uitstekende klinische vaardigheden met een sterke focus op patiëntveiligheid en comfort.
  • Ervaring met pijnmanagement en postoperatieve zorgprotocollen.
  • Goede communicatievaardigheden en de capaciteit om effectief te werken binnen een team.
  • Vermogen om snel te reageren en adequaat te handelen bij complicaties.
  • Flexibiliteit in werktijden, inclusief de bereidheid om in shifts te werken.
  • Toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling en het bijblijven van de nieuwste zorgstandaarden.


Aanbod

  • Geniet van competitieve arbeidsvoorwaarden conform de cao Zelfstandigen Klinieken Nederland voor loondienstmedewerkers, met de mogelijkheid voor zzp'ers om hun eigen tarief te bepalen.
  • Bij Zorgwerk heb je de vrijheid om je eigen rooster te bepalen, ondersteund door de zekerheid van wekelijkse betalingen.


Bedrijfsomschrijving


Welkom bij Bergman Clinics Zorg B.V.
Bergman Clinics Zorg BV staat bekend om haar toonaangevende zorg op maat. Met een focus op kwaliteit en innovatie biedt Bergman Clinics hoogwaardige medische zorg in een professionele en gastvrije omgeving.
Hun expertise strekt zich uit over diverse specialismen, waarbij patiëntgerichtheid en resultaatgerichte behandelingen centraal staan.
Sluit je aan bij Bergman Clinics en maak deel uit van een team dat elke dag streeft naar excellente zorg.
Werken bij Bergman Clinics via Zorgwerk
Als MSP voor Bergman Clinics Zorg BV, is Zorgwerk dé schakel die ervoor zorgt dat jouw werkomgeving soepel en efficiënt verloopt. Sluit je vandaag nog aan bij ons team en ervaar de vrijheid van flexibel werken met de ondersteuning van Zorgwerk.
Je kan via Zorgwerk werken als zzp'er of als uitzendmedewerker en je krijgt via Zorgwerk altijd wekelijks gegarandeerd betaald. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt, met de super handige Zorgwerk app:

Flexibiliteit en Controle met Zorgwerk:Pas jouw werkschema aan op jouw leven. Met de Zorgwerk app heb je de controle over wanneer en waar je bij Bergman Clinics werkt. Geen verplichtingen, alleen vrijheid.
Diversiteit in Werkomgevingen:Verrijk je ervaring door te werken in verschillende omgevingen en specialismen binnen Bergman Clinics Zorg B.V. Of je nu graag in de chirurgie, dermatologie of orthopedie werkt, er is altijd een plek voor jou.
Zekerheid en Gemak:Zorgwerk zorgt voor een gestroomlijnde administratie en verzekert correcte en tijdige betalingen. Geen gedoe met urenregistratie of facturatie, alleen de zekerheid van een correcte beloning voor jouw inzet.
Ondersteuning en Begeleiding:Met Zorgwerk sta je er nooit alleen voor. Ons team staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden bij al jouw vragen en uitdagingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in