+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker optiek (ervaring niet vereist) De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lens

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar parttime of fulltime verkoopmedewerker. Op dit moment zoeken wij vooral iemand voor de locaties de Meern en Utrecht. Wij zijn op zoek naar mensen die langdurig bij ons aan de slag willen.

Werken bij Lens is afwisselend en variërend. Het is voor een deel balie- en winkelwerk, maar ook voor een deel administratief werk. Een behoorlijk deel van uw werk bestaat uit het adviseren en instrueren van klanten over de juiste visuele hulpmiddelen en hoe daar mee omgegaan dient te worden. Lens is een speciaalzaak met verschillende praktijken in ziekenhuizen, waardoor er erg veel verschillende producten voorbij komen.

Lens is een gestroomlijnde organisatie, waar inwerken en opleidingen goed verzorgd zijn. We bieden een zeer uitgebreid inwerkprogramma met een goede begeleiding. Het is dus niet nodig om ervaring of een opleiding te hebben, want wij kunnen alle vaardigheden die nodig zijn voor het werk zelf aanleren. Uiteraard moet u wel een klantvriendelijke houding hebben, representatief zijn en in staat zijn om ons inwerk- en bijscholingsprogramma te doorlopen. Teneinde dat goed te kunnen doorlopen, is het wel noodzakelijk dat u enige affiniteit heeft met zien en horen. Verdere eisen? U dient op een basisniveau administratieve vaardigheden te kunnen doen (lenzen bestellen et cetera) en dus het Nederlands goed te kunnen spreken en schrijven. U moet in een team kunnen samenwerken en binnen een team kunnen communiceren (feedback kunnen geven en ontvangen). U dient in ieder geval een basiskennis te hebben van computers en met regelmaat trappen te kunnen lopen. Als u eenmaal ingewerkt bent, gaat u binnen ons eigen interne scholingstraject steeds verder in het ontwikkelen van de relevante vaardigheden. Wij trainen lenzen en vloeistoffen kennis, monturenkennis, glasadvieskennis, communicatieve vaardigheden en afstelvaardigheden. Omdat Lens meer filialen wil openen, behoort het doorgroeien binnen de organisatie tot filiaalmanager (floorcoach) ook tot de mogelijkheden. Uiteraard moet u wel eerst in de organisatie hebben bewezen dat u over de juiste instelling en vaardigheden beschikt om aan dat programma deel te nemen. Naast onze interne scholingen, bieden wij ook externe scholingen aan. Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf voor zowel optiek als audio, dus het combineren van een verkoopmedewerkersplek met de BBL opleiding optiek/audio is bij ons uitstekend te doen. Tot nu toe heeft iedereen die bij ons aan de externe opleiding is begonnen, deze ook met een diploma afgerond. Beloning gaat bij ons op basis van vaardigheden en inzet. U begint op een basisniveau en hoe meer u zich ontwikkelt en hoe meer u kan, hoe hoger uw salaris wordt. Hoe beter u bent in uw werk, hoe beter wij betalen netto op basis van fulltime.

Gevraagd

* Nederlands sprekend
* Weekend beschikbaarheid
* Communicatief vaardig
* Moet kunnen samenwerken

Salaris

Startsalaris rond €2400,- bruto o.b.v. 38 uur. Salaris stijgt wanneer ervaring/ontwikkeling toeneemt
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in