+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Timmerman Daksystemen De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als timmerman werk je met prefab dakelementen. Je gebruikt je technische vaardigheden om deze elementen te assembleren volgens tekeningen. Dit doe je met materialen zoals hout en isolatie. Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in snel plaatsbare platte daken. De werksfeer is informeel en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en er is kans om door te groeien. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Als timmerman kun jij je technische vaardigheden dus volop benutten bij het assembleren van prefab dakelementen. Deze assembleer je aan de hand van productietekeningen. Je werkt hierbij veel met hout, isolatiemateriaal en dakbedekking. Vervolgens verpak je de dakelementen, zodat deze klaar zijn om vervoerd te worden.


Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in prefab daksystemen. Hiermee is het mogelijk om binnen vijf minuten een hoogwaardig plat dak te plaatsen, waardoor onder andere de bouwtijd wordt versneld. Bij dit bedrijf hangt een informele sfeer, zijn de lijnen kort en worden er geregeld feestjes en/of uitjes georganiseerd. Je gaat werken in De Meern in Utrecht en je werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur. Parttime werken is bespreekbaar.


Wat wij vragen

Voor deze rol is geen specifieke opleiding vereist. Als timmerman breng je wel technisch en bouwkundig inzicht mee. Kortom, jij bent een handige klusser die bereid is om te leren en te groeien. Je toont initiatief en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Verder heb jij als timmerman prefab daksystemen:

  • goede communicatieve vaardigheden;
  • proactief denkvermogen;
  • het vermogen om productietekeningen te begrijpen;
  • een nauwkeurige werkhouding.

Heb je al ervaring als timmerman, assemblagemedewerker of dakdekker? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!


Wat wij bieden

Als timmerman prefab daksystemen krijg je goede arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris. Je bent onderdeel van de successen van het bedrijf en je krijgt de mogelijkheid om door te groeien.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in