+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delfstrahuizen.

Bedieningsmedewerker Hotel Noudus Delfstrahuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaars Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met lokale producten en in een team dat waarde hecht aan duurzaamheid en ambacht? Dan is deze kans perfect voor jou. In een prachtig hotel dat na een grote verbouwing opnieuw opent, kun je aan de slag. We werken met de nieuwste technieken en proberen zoveel mogelijk zelf te maken. Samen met lokale boeren zorgen we voor topkwaliteit gerechten. Als je van horeca houdt en graag gasten blij maakt, is dit jouw plek. Kom ons team versterken en leer alles over ons unieke concept. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wordt jij blij van werken met lokale producten, gasten serveren aan het water en werken in een gezellig team? Lees dan verder: 

In het mooie Delfstrahuizen staat het hotel Noudus. Na 25 jaar open te zijn geweest en 2 jaar verbouwing gaan we op 1 mei opnieuw open. Het vernieuwde concept draait allemaal op circulariteit, duurzaamheid en ambacht. We werken met de nieuwste energie bronnen, we werken met recyclen en proberen alles zelf te maken qua gerechten. We werken met lokale boeren samen om top kwaliteit te kunnen bieden aan onze gasten.

Ben jij een gedreven horeca liefhebber die graag komt werken om de gasten in de watten te leggen? Ben jij flexibel, entausiast en kom jij altijd met een glimlach op je werk? Dan zoeken wij jou. 

Je krijgt een passend salaris bij je werkervaring, we zorgen ervoor dat je een goed rooster krijgt wat bij je past . Mocht je verschillende facetten van het hotel of restaurant willen leren? Dan kan dat. Wij helpen je graag om kennis op te doen en te leren. 

Ben jij klaar om samen met ons een fantastisch concept neer te zetten? Dan is dit je kans. Begin mei gaan we open en beginnen nu met aannemen van het nieuwe team. Kom dus gezellig een bakje koffie drinken en wie weet zijn we een match! 

Stuur je motivatie en CV toe naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel met 0647062446 en wie weet zien we je snel! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in