+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenwijk.

Ervaren medewerker bediening Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Buitengoed Fredeshiem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage / Vakantiewerk / Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons restaurant en pannenkoekenboerderij zoeken we vrolijke medewerkers die van aanpakken weten. We zijn altijd open en ontvangen verschillende soorten gasten. Ons team is heel divers, met jonge en oudere collega's die allemaal van hun werk houden. We werken met veel passie en zorgen goed voor onze gasten. Of je nu op een familiedag staat of bij een bruiloft, elke dag is anders en leuk. Als je graag in de horeca werkt en mensen blij maakt, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Stralende medewerker bediening
Voor zowel ons restaurant in het hotel als de pannenkoekenboerderij op ons landgoed zijn wij op zoek naar Enthousiaste, Werklustige en Vrolijke collega’s.
Weet jij wat we bedoelen met de horeca-mentaliteit? Word jij blij van onze gasten in de watten leggen en zit gastheerschap in jou DNA? Dan pas je waarschijnlijk heel goed in ons team
Wij zijn alle dagen van het jaar geopend en ontvangen een breed scala aan gasten. De gast die vakantie komt vieren, de zakelijke gast die een conferentie bij komt wonen inclusief een overnachting, en de gasten die komen genieten van de prachtige gerechten die geserveerd worden in ons restaurant.
Ons team draait op passie voor het vak, eerlijkheid naar elkaar en vooral de drive om onze gasten in de watten te leggen. Onze jongste bediende is 16 jaar en onze oudste is al met pensioen, maar nog steeds werkzaam binnen de prachtige organisatie die wij zijn.
Wil jij onderdeel zijn van dit leuke team? Wil jij hét gezicht zijn op een familiedag, bruiloft of uitvaart? Wil jij met plezier je werk (wat soms ook bijna hobby is omdat het zo leuk is) uitvoeren? Dan ben je bij ons op het perfecte adres!

Wij snappen dat je interesse is gewekt. Wil je direct solliciteren, stuur dan een brief naar ons op per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Edwin Polman (directeur)
Natuurlijk kan je ook nog andere vragen hebben. Bel dan snel naar 0521-535100 en vraag naar: Marjon Gouma (restaurant manager) of Edwin Polman (directeur)

Gevraagd

- Bekend met verschillende serveer technieken
- Wil in het weekend werken (niet elk weekend)
- Wil in de avonden werken
- Is sociaal

Uren

12 - 38 uur
We gaan graag in gesprek over het aantal dagen en/of uren

Salaris

Salaris afhankelijk van type contract, leeftijd en ervaring.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in