+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Lead Quality Assurance Engineer Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie dat software aanbiedt zodat bedrijven op een effectieve manier hun administratie kunnen doen. Denk hierbij aan verschillende CRM systemen, management systemen, software applicaties etc. Het bedrijf werkt met de meest recente en beste cloud technologieën.
Het bedrijf heeft verschillende klanten in meerdere sectoren zoals banken, gemeentes, logistieke bedrijven, bouwbedrijven en nog veel meer!

De organisatie is informeel en er wordt veel gedaan aan plezier en verbinding. Het team bestaat uit echte doorzetters en ondernemende types. Het bedrijf heeft op dit moment zo’n 50 werknemers in dienst en wegens groei is dit bedrijf op zoek naar een Lead Quality Assurance Engineer.


Functie

Als Lead Quality Assurance Engineer speel je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten en diensten. Naast het hands-on testen, ben je verantwoordelijk voor het leiden en begeleiden van een team van QA-engineers. Jouw leidinggevende vaardigheden stellen je in staat om het team te motiveren, te coachen en hun professionele ontwikkeling te bevorderen.

Als leider binnen het QA-team ben je ook betrokken bij verschillende HR-zaken. Je speelt een actieve rol bij het aantrekken, selecteren en onboarden van nieuwe teamleden. Je zorgt ervoor dat het team goed is samengesteld en dat de juiste vaardigheden aanwezig zijn om de gestelde doelen te bereiken. Daarnaast zorg je voor een positieve en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Om succesvol te zijn in deze rol is het van belang dat je 3-5 jaar aantoonbare werkervaring hebt met het aansturen van een team op de werkvloer. Je hebt bewezen leiderschapsvaardigheden en je weet hoe je een team kunt inspireren en motiveren om optimale prestaties te leveren.

Naast je leidinggevende vaardigheden is het belangrijk dat je analytisch sterk bent. Je hebt oog voor detail en kunt complexe problemen analyseren en oplossen. Je bent bekend met verschillende testmethoden en -technieken en je kunt deze toepassen om de kwaliteit van onze softwareproducten te waarborgen.

Communicatieve vaardigheden zijn ook essentieel in deze rol. Je communiceert effectief met verschillende belanghebbenden, zoals ontwikkelaars, productmanagers en klanten. Je kunt technische informatie begrijpelijk overbrengen en je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.

Daarnaast is kennis van test automation een groot pluspunt. Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen en kunt tools en frameworks gebruiken om efficiëntere en effectievere testprocessen te creëren. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van test automation en je bent in staat om deze kennis toe te passen in je werk.

Als Lead Quality Assurance Engineer speel je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van onze producten, het begeleiden van een team en het oppakken van HR-zaken. Je bent analytisch, communicatief sterk en hebt uitgebreide kennis van test automation. We verwelkomen enthousiaste professionals met een passie voor kwaliteit en een drive om samen met ons hoogwaardige softwareproducten te leveren.


Eisen

-Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het testvak en je wordt helemaal happy van test automation
-Je bent communicatief, proactief en ondernemend ingesteld
-Je bent analytisch, punctueel en staat er altijd voor open om nieuwe dingen te leren
-Je spreekt Nederlands en Engels
-Ervaring met Salesforce is een pré


Aanbod

-Een salaris tot €5500
-De mogelijkheid om 32 uur te werken
-Vakantiegeld
-25 vakantiedagen
-De mogelijkheid om thuis te werken
-Reiskostenvergoeding
-Een telefoon en laptop van de zaak
-Een pensioensregeling
-Doorgroeimogelijkheden
-Trainingsmogelijkheden
-Een leuke werksfeer met hele leuke collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met mij opnemen via 088-3218116 of stuur een mail naar

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in