+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Quality Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MACH Technology

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar kwaliteit voorop staat? Als Quality Engineer bij MACH Technology Group werk je aan het waarborgen van de hoogste normen in het productieproces. Je helpt bij het opzetten van systemen, monitort de kwaliteit en draagt bij aan continue verbetering. Je komt terecht in een team van gedreven collega's die samenwerken aan innovatieve elektronica. Deze baan biedt een kans op professionele groei, opleidingsmogelijkheden en deelname aan boeiende projecten. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij altijd op zoek naar verbetering en heeft kwaliteit jouw hoogste prioriteit? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Als Quality Engineer waak jij over de kwaliteit van het product van onze klanten.



Quality Engineer  

 

Wie zijn wij?
MACH Technology Group bestaat uit de bedrijven Muco Technologies, CDS Electronics, HEAD Electronics en Venne Electronics. Het is een groep met samenwerkende bedrijven waar 250 collegaâs allemaal in hun eigen rol gedreven zijn in de ontwikkeling en productie van innovatieve elektronica. We werken verspreid over de locaties Rotterdam, Amsterdam, Katwijk en Maastricht. Van hieruit ontwikkelen en produceren wij de meest innovatieve producten zoals onze klanten dat van ons verwachten. We werken in teams en kijken welke rol jou het beste past. Het einddoel is voor het hele team gelijk. Een tevreden klant met het innovatief product.

Als Quality Engineer ga je het team van CDS Electronics versterken. Je gaat aan de slag op onze locatie in Rotterdam.

Wat ga je doen?
Als Quality Engineer ben jij de sleutel tot het waarborgen van de hoogste norm in ons productieproces en klanttevredenheid. Jij bent klaar om mee te denken, systemen op te zetten, kwaliteit te monitoren, verbeteringen voor te stellen en te helpen met de implementatie. Je bent bekend met de EMS branche en kent de belangrijke IPC en ESD standaarden.
CDS verzamelt tijdens het productieproces allerlei data die gebruikt wordt om kwaliteit te monitoren. Je maakt je eigen rapportages en rapporteert op basis hiervan over de voortgang van de kwaliteit. Daarnaast analyseer je deze data om verbetermogelijkheden te identificeren, waarmee we onze kwaliteit structureel op een steeds hoger plan brengen.
Als Quality Engineer rapporteer je in de lijn aan de directeur van CDS Electronics, en functioneel aan de Quality Manager van de MACH groep, waar CDS onderdeel van uitmaakt. In die rol assisteer je bij interne en externe audits en ondersteun je bij het onderhouden van het kwaliteitsmanagement systeem.

In deze rol zijn dit jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

Klantgericht
Je bent het aanspreekpunt voor de klant en begrijpt precies wat voor hen belangrijk is. Je staat altijd voor de klant klaar en laat hen merken dat kwaliteit jouw hoogste prioriteit heeft. Bij klachten zorg je voor een snelle, goede afhandeling tot grote tevredenheid van de klant.

Kwaliteitscontrole
Je controleert of iedereen volgens de IPC standaarden werkt. Je bewaakt de productkwaliteit door steekproefsgewijs de kwaliteit van de producten te controleren en door structureel de kwaliteit te meten. Je rapporteert afwijkingen en voorkomt dat een fout product de klant bereikt.

Procesverbetering
Je identificeert mogelijkheden om de processen en het product nog beter te maken. Dat doe je op basis van analyse van de verzamelde data en input van de medewerkers.  Je faciliteert een cultuur van continue verbeteren.

Monitoren
Om de kwaliteit te garanderen moeten de processen goed verlopen. Afwijkingen in het proces leiden tot afwijkingen in kwaliteit. Door de juiste zaken te meten en de grenzen te bepalen waarbinnen de gemeten waarden zich moeten bevinden genereer je stuurinformatie voor de medewerkers, waarmee de medewerkers de kwaliteit kunnen waarborgen.

Kwaliteitsdocumentatie
Je bent zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat alle relevante data en cijfers tot in detail worden bijgehouden. Je documenteert alles secuur en bent verantwoordelijk voor een foutloze administratie.

Uitval verminderen
Als Quality Engineer ben je gedreven om uitval en verspilling tot een minimum te beperken. Het doel is First Time Right, waarbij we direct, bij de eerste poging, juiste kwaliteit product produceren.

 

Wat vragen wij?
  • Minimaal een HBO diploma in een relevante opleiding zoals elektrotechniek.
  • Een aantal jaren relevante ervaring in de EMS of aanverwante industrie.
  • Analytisch en probleemoplossend. Je komt vlot tot oplossingen maar weegt alle opties voldoende af.
  • Organisatorisch en uitvoerend. Je houdt overzicht door te plannen en te organiseren. Met instructies en procedures borg je de juiste manier van werken. 
  • Zelf startend en proactief. Je neemt initiatief.
  • Kennis van kwaliteit in een technische omgeving.
  • Je kan zelfstandig werken maar maakt ook graag onderdeel uit van een team.
  • Je kan je zowel in het Nederlands als in het Engels goed uitdrukken.
  • Je hebt een goed oog voor de belangen van klant en bedrijf en stelt je daar waar nodig proactief en flexibel op.
  • Pré is kennis van IPC en ESD normen.
Wat bieden wij?
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
  • Kansen op professionele ontwikkeling en groei.
  • Een organisatie die naar je luistert en jouw input vraagt zodat we onszelf blijven verbeteren.
  • Mogelijkheden om bij te dragen aan innovatieve projecten en processen.
  • Opleidingsmogelijkheden door middel van cursussen en trainingen.
  • Een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
  • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling (50/50).
Heb jij interesse in deze functie?
Ga jij met ons deze mooie uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

Voor vragen en meer informatie over de functie van Quality Engineer neem je contact op met Dominika Bogusz (Directeur) op nummer 085-4851234. Website: Ga naar website
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in