+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Bodemadviseur Team Complex Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan belangrijke projecten, zoals wijkonderzoeken en saneringen. Je begint de dag met een kop koffie en praat met collega's in een groepschat. Je hebt veel verschillende projecten tegelijk. Na de lunch help je met nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Het team werkt vaak op een creatieve manier omdat de projecten zo groot en moeilijk zijn. Je moet dus goed zelfstandig kunnen werken. Je krijgt de kans om een expert te worden in jouw vakgebied. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Met een goede kop koffie of thee start je jouw werkdag en kijk je natuurlijk eerst in de levendige groepschat. Dé plek waar al je collega’s te vinden zijn, waar je vragen kunt stellen en anderen kunt helpen met hún vragen. Je hebt altijd meerdere projecten tegelijkertijd, dat kunnen er 20 zijn maar ook 30, afhankelijk van de omvang en de complexiteit. Je kijkt of er projecten zijn die je kunt uitzetten naar één van onze leveranciers of pakt het zelf op. We houden ons voornamelijk bezig met grote projecten zoals wijkonderzoeken of lopende saneringen in nieuwbouwwijken. Daarna is het al weer tijd voor lunch.

Na de lunch help je jouw team met nieuwe ontwikkelingen binnen het werkveld, zoals bijvoorbeeld met de monitoring en sanering van benzeenverontreinigingen die veroorzaakt zijn door lekkages in gasleidingen.

Nog meer leuk om te vertellen:

Wat het team complex bijzonder maakt is dat het niet ons reguliere werkproces volgt, vanwege de omvang en complexiteit van het project, en daarom vaak improvisatie noodzakelijk is. Daarom is het fijn als je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Afhankelijk van je interesses ben je het aanspreekpunt van een klantgroep. Je begeleidt daarbij complexe bodemprojecten van begin tot eind. Je maakt daarbij gebruik van externe adviesbureaus maar kunt ook zelf historische onderzoeken uitvoeren. Je neemt ook deel aan kwaliteit- en procesoptimalisatieteams en wordt je specialist op een onderwerp. Voldoende mogelijkheid dus, om op jouw eigen manier invulling te geven aan deze rol.  



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

In deze functie tonen teamleden verantwoordelijkheid, initiatief en hebben improvisatievermogen. Wat jou verder misschien wel onze nieuw teamlid complex maakt?  Ze worden aangemoedigd om zelfstandig (binnen en buiten het team) processen te verbeteren en informatie te vergaren. Tot slot zijn deze ervaren adviseurs communicatief vaardig en een vraagbaak voor de minder ervaren collega’s.

  • Je hebt aantoonbare ervaring in het uitvoeren van diverse bodemonderzoeken.

  • Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

  • Je bent zeer zelfstandig en zeer accuraat.

  • Je hebt een proactieve houding, ben initiatiefrijk en cratief.

  • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week (vrije dag in overleg) voor een periode van minimaal 2 jaar



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de bodemdesk. Een alsmaar groeiend team waar we nu al met 45 mensen werken. Onboarding vinden we zeer belangrijk waarbij je ondersteuning krijgt van een coach, dat is een meer ervaren collega. Wanneer jij die ervaren collega bent of op termijn wordt kun je uiteraard zelf nieuwe medewerkers coachen!  Kenmerkend voor het team is de onderlinge behulpzaamheid en de gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt en tegelijkertijd hebben we ook veel plezier met elkaar.  


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in