+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Recruitment Consultant Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Steamz Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.750 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Lees verder

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf? Zoek je een dynamische en succesvolle carrière? Wil jij het verschil maken door ondernemers te helpen hun ideale team samen te stellen? Als jij gedreven bent om te presteren en uit te blinken in recruitment, dan is de rol van Recruitment consultant bij Steamz jouw volgende stap! 

Bij Steamz herschrijven we de regels van traditionele recruitment. Wij staan voor innovatieve recruitmentstrategieën, eerlijke tarieven en geen hoge bemiddelingskosten. Als toegewijde partner focussen we op het vinden, boeien en langdurig binden van talent voor bedrijven uit diverse sectoren. Met onze ‘cirkels van aandacht’ verleggen we de grenzen: we investeren in langdurige relaties in plaats van eenmalige transacties. Zo dragen we bij aan de groei van bedrijven, met een team van sterspelers, die echt impact maken. 

Lees verder
Wat biedt Steamz
  • Een goed vast salaris. Indicatie € 2.500 - € 3.750 bruto per maand obv 40 uur
  • 33 vakantiedagen (inclusief feestdagen) en een goede pensioenregeling
  • Flexibele werkuren: wij begrijpen het belang van balans. Bespreek je werktijden met ons; fulltime is ideaal, maar 32 uur per week is ook bespreekbaar.
  • Voortdurende ontwikkeling: verbreed je horizon met opleidingen, cursussen en/of studiemateriaal op kosten van de zaak. En altijd de nieuwste tools op het gebied van recruitment.
  • Moderne werkomgeving: ons kantoor biedt niet alleen een fantastisch uitzicht, maar heeft ook een gloednieuwe gym. Perfect om voor of na het werk te sporten.
  • Een team dat inspireert: onze collega’s zorgen ervoor dat je elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Regelmatig organiseren we uitjes: van gezellige vrijmibo’s tot boottochten, Paaspop, waterskiën, escaperooms en klimavonturen.
Lees verder
Wat je als Recruitment Consultant gaat doen

In de rol van Recruitment consultant ben jij de cruciale schakel die onze klanten leidt naar succes. Jij hebt de scherpte om precies te bepalen wat onze klanten nodig hebben. Met jou aan het roer zijn ons klanten verzekerd van een deskundige gids door het hele traject. Je werkt samen met een team van collega’s in recruitment, sourcing en marketing. Zij staan klaar om jou te ondersteunen in alle facetten, van employer branding en jobmarketing tot sourcing, (voor)selectie en assessments. Met jouw recruitment-kennis en vaardigheden in advies en coaching leid je ieder project naar succes. 

Bij Steamz krijg je de ruimte om meer te zijn dan alleen consultant. Zie jij kansen voor innovatie of nieuwe diensten? Heb je een visie voor een nieuwe tool of een frisse aanpak in recruitment? Stap naar voren en neem het voortouw. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers om de toekomst van ons bedrijf vorm te geven. Overtuig ons van jouw idee en wij gaan samen full steam(z) ahead!

Lees verder
Dit neem je mee
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in het recruitment of HR-vak en klaar voor een volgende stap.
  • Een leergierige en nieuwsgierige instelling waarbij (persoonlijke) groei een kernwaarde voor jou is; we zijn nooit uitgeleerd en in deze innovatieve branche is stilstand achteruitgang.
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee bedoelen we niet alleen dat je goed kunt praten, maar ook dat je goed kunt luisteren en doorvragen. Je bent onderzoekend en hebt oprechte interesse in mens en werk. Je bouwt gemakkelijk relaties op met diverse klanten en kandidaten. 
Lees verder
Waar ga je werken

Steamz is een vooruitstrevende organisatie die altijd openstaat voor innovatieve ideeën en op de hoogte blijft van de nieuwe ontwikkelingen in recruitment. Hier tellen jouw ideeën en visie echt mee. Ons teamvan 13 enthousiaste collega’s is divers, maar verenigd door gemeenschappelijke kernwaarden: liefde, groei, vitaliteit en veel lol.

We focussen ons op mkb-bedrijven. We werken niet met ‘no cure, no pay’ modellen, maar zetten in op kwalitatieve, duurzame recruitmentprocessen. In onze strijd tegen oppervlakkige recruitmentpraktijken, eren we het vak in alle facetten. Bij ons gaat recruitment om aandacht, precisie en de juiste match, verder dan het simpelweg matchen van een cv. Onze unieke aanpak de ‘cirkels van aandacht’ omvat het gehele recruitmentproces. We trekken de juiste aandacht met Employer Branding en Jobmarketing, houden deze vast tijdens het selectieproces en blijven betrokken na de plaatsing.

Samen met ons zusterbedrijf Metaalkanjers zijn we gevestigd in het modern bedrijfsverzamelpand “The Lobby” in Den Bosch. 

Wil jij team Steamz versterken? Wij komen graag met je in contact!
Stuur direct jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz.
Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via 06 41464544 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in