+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Docent NT2 ISK Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bisbee Flexonderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 - 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacatureomschrijving

Je geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, onderverdeeld in meerdere groepen op verschillende niveaus. De ISK kenmerkt zich door de diversiteit aan achtergronden, taal, cultuur, kwetsbaarheid, snelheid en niveau. Deze leerlingen hebben als doel om binnen twee jaar door te stromen naar het reguliere vervolgonderwijs. Dat kan het voortgezet onderwijs zijn, maar ook het praktijkonderwijs, middelbaar- of hoger beroepsonderwijs.

Het onderwijs bestaat hoofdzakelijk uit het geven van taalonderwijs. Alles staat in het teken van het vergroten van de taalvaardigheid, het wegwijs maken in de Nederlandse maatschappij en de voorbereiding op het vervolgonderwijs. Je zorgt voor een leerklimaat waarin leerlingen zich veilig voelen en kunnen bouwen aan hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Naast lesgeven is er een mogelijkheid om mentor te worden van deze leerlingen en hen te assisteren in het nemen van de volgende stappen, vervolgonderwijs of andere trajecten.

De niveauverschillen tussen de individuele leerlingen zijn groot en vragen om een gedifferentieerde, pedagogische en didactische aanpak. Afhankelijk van jouw ervaring kun je naast NT2 ook vakken als rekenen, sociale vaardigheden of maatschappijleer geven. Jouw inzet wordt in overleg bepaald op basis van jouw achtergrond, wensen en beschikbaarheid.



Marjolein werkt sinds 3 jaar op de ISK in Den Bosch en vertelt over haar werk:



"Na jarenlang in het basisonderwijs te hebben gewerkt, was ik toe aan iets nieuws. Ik wilde mijn plezier in het lesgeven weer terugkrijgen en dat is gelukt! De leerlingen op de ISK zijn enthousiast en gemotiveerd om de taal te leren. Als mentor leer je ze niet alleen de taal, maar ben je ook een aanspreekpunt voor de leerlingen als er problemen zijn waar ze tegenaan lopen. Vaak gaan de dingen in het land van herkomst heel anders dan hier en daar help je hen dan bij. Via Bisbee heb ik de NT2-opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik nog beter inzicht gekregen in wat leerlingen nodig hebben als ze een nieuwe taal moeten leren."



Gevraagd

  • Je staat pedagogisch sterk in je schoenen en draait je hand niet om voor het differentiëren op verschillende niveaus;

  • Je bent flexibel in je handelen en denken;


  • Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een lesbevoegdheid. Een NT2-certificaat en/of NT2-ervaring is mooi meegenomen.


Aanbod

Een vast aanspreekpunt, persoonlijke aandacht en uiteraard een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:


  • Salariëring tussen € 3301,- en € 5030,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering en ervaring;



  • Netto onkostenvergoeding per gewerkt uur, maximaal € 75,- per maand;



  • Vakantiegeld, 8% van het bruto jaarsalaris.




Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs richt zich alleen op het onderwijs en is dus een echte specialist. Wij zijn zelfs marktleider op het gebied van flexdocenten in de NT2-branche. Onze bevoegde docenten, assessoren en ondersteuners voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent in de volwasseneneducatie, ISK of het primair onderwijs bent, wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures."De Bisbee garantie: persoonlijke aandacht, afwisseling, continuïteit, en ontwikkeling."Bij Bisbee werken fulltime docenten maar ook collega’s die werken in het onderwijs naast een andere baan of opdracht. Bijvoorbeeld die elektricien die 1 dag in de week voor de klas staat. Of de docent economie die ook 2 dagen in de week kiest voor het betekenisvolle werk op een ISK. Wij bieden maatwerk. Aan de klant maar ook aan onze flex professionals. Jij bepaalt wanneer je werkt en waar. Wij zorgen voor leuke banen, opdrachten en continuïteit."Specialist in Onderwijs én persoonlijke aandacht."Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in