+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.

NT2 Docent hoog opgeleide expats bij een leuke online taalschool! Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dutch with Joy! - Dutch Language School

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 12 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Freelance
  • 30 - € 45 p/u

Vacatureomschrijving

Dutch with Joy! is een online taalschool met Nederlandse lessen voor hoog opgeleide expats. Inmiddels geven tien geweldige NT2-docenten 5 dagen en avonden online les. We zijn een redelijk jong team (25-48 jaar). We zijn gemotiveerd, we bewegen flexibel met de klant mee en we leren elke dag bij. We zoeken een collega voor 1 tot 4 avonden per week voor groepslessen (ma t/m do, aantal avonden in overleg). Als je alleen overdag beschikbaar bent, hebben we privélessen voor je. Je bent minimaal een jaar beschikbaar. Als je ervaring met Afrikaanssprekenden hebt, zijn we daar heel blij mee! Dit is echter geen vereiste.

Ben jij dit?
We zoeken een man of vrouw die met plezier, humor en een open houding expats helpt bij hun wens om Nederlands te spreken. Je hebt een NT2-certificaat of zodanige ervaring als NT2-docent in groepen dat je een methodische aanpak van NT2 hebt en differentiëren gesneden koek is. Grammaticale regels leg je direct uit als studenten daar spontaan om vragen. Je geeft les van A0 tot en met B1/B2. De vorm is speels (online spellen, etc), en de inhoud is professioneel. Je biedt structuur met daarbinnen ruimte voor aanpassing en spontaniteit. Je gebruikt je creativiteit en initiatief.

Je werkt voor een jong bedrijf dat meebeweegt met de vraag van studenten, dus flexibiliteit is een dienstbare eigenschap.

Je hebt ervaring met online lesgeven en bent er handig in. Je hebt affiniteit met hoogopgeleide expats en kan omgaan met studenten van verschillende culturele achtergronden en studiemotivatie. Oog voor wat mensen nodig hebben en de wens tot samenwerking is onmisbaar. Je neemt je vak serieus en kunt lachen om jezelf.

Over de lessen
De groepscursussen zijn 10 weken van elk 1 avond per week met 3 tot 7 expats. Grammatica en conversatie hebben de nadruk. Je zorgt voor een goede, toegesneden voorbereiding waarin je met activiteiten en oefeningen komt die mensen motiveren en uitnodigen tot interactie, in de les en thuis. Examenonderwerpen zijn richtlijn voor je programma en de behoeften van een groep bepalen wat je op welk moment aanbiedt. We werken met het boek Nederlands in Gang. Je hebt ervaring met online lesmateriaal, zoals spellen. Alle communicatie met studenten verloopt online en heeft een persoonlijk en informeel karakter. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt is er aandacht voor individuele leerwensen en -benodigdheden van studenten.

Privélessen zijn flexibel, je kunt zelf aangeven wanneer je hiervoor beschikbaar bent. In de basis werken we hier ook met Nederlands in Gang, maar deze lessen worden toegesneden op de behoeften van de student, dus als het voor de student beter is om met ander materiaal te werken, dan doen we dat. Ze worden aangeboden in blokken van 8, 16 of 32 uur.

Over de studenten
De cursisten zijn hoogopgeleid. Hun motivatie om de taal te leren is over het algemeen prima, al hebben ze het wel druk. Het doel van de meeste studenten is met gemak en plezier deel te kunnen nemen aan het leven in Nederland, thuis en op hun werk. Een deel wil examen doen. En allemaal willen ze een leuke avond.

Waarden
Connectie en plezier zijn belangrijke waarden, die we actief inbrengen in de les. Humor, ontspanning en speelsheid, dat past de meeste expats goed na een dag hard werken, voor hun kind zorgen of thuis zitten. En samen met veiligheid in de klas zijn dat belangrijke dingen die we van de nieuwe docent verwachten. Met real life-opdrachten en leuke oefeningen in de klas helpen we expats niet alleen de Nederlandse taal te leren, maar ook het vertrouwen te ontwikkelen om het Nederlands actief te gebruiken in hun Nederlandse omgeving. Er is dus relatief veel aandacht voor spreekvaardigheid.

Bedrijf
Dutch with Joy! verzorgt kwalitatief goede en plezierige online lessen Nederlands voor expats, in kleine groepen en 1-op-1. Er is aandacht voor individuele leerwensen en -benodigdheden van studenten. We bewegen mee met de veranderende vraag in de markt. Connectie en plezier zijn belangrijke waarden in de lessen en daar buiten.

Voorwaarden
  • Dienstverband: freelance/ZZP, waarbij we een Overeenkomst van Opdracht afsluiten.
  • Je hebt een NT2-certificaat of ervaring met NT2-groepen.
  • Ben je geinteresseerd in groepslessen? Deze zijn alleen in de avond (ma tm do). 45 euro per lesuur. Dit is inclusief BTW (taallessen zijn vrijgesteld van BTW) en voorbereidingstijd.
  • Ben je geinteresseerd in privélessen? Deze zijn overdag en in de avond. 30 euro per lesuur voor individuen of 35 euro voor duo's. Dit is inclusief voorbereidingstijd. Onze taallessen zijn vrijgesteld van BTW.
  • We evalueren na 1 lesblok of het voor beiden een goede basis voor samenwerking in de toekomst is gebleken.
Geïnteresseerd?
Dan ontvangen we graag z.s.m. per e-mail een persoonlijke motivatie met cv, foto, je voorkeur voor groeps- of privélessen, hoeveel dagdelen/avonden je wilt werken en de dagdelen waarop je beschikbaar bent. Als we potentie voor samenwerking zien, nodigen we je uit voor een 30 minuten online kennismakingsgesprek.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Uren

4 - 12 uur
Aantal uren in overleg

Salaris

€ 30 - € 45 p/u
individuele lessen: 30 euro
les aan duo: 35 euro
groepje 3 of 4 mensen: 40 euro
groepje 5 tm 7 mensen: 45 euro
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in