+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.

Docent NT1 NT2 Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bisbee Flexonderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 4.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van digitale inclusie en help anderen in het vergroten van hun basisvaardigheden met smartphones. Als NT1/NT2-docent speel je een cruciale rol in het overbruggen van de digitale kloof. Je werkt met cursisten die de basis van smartphonegebruik nog moeten ontdekken. Een unieke kans om niet alleen les te geven, maar ook een luisterend oor te bieden en je eigen levenservaring in te zetten. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Een grote groep mensen in Nederland heeft moeite met lezen, schrijven en digitale vaardigheden. Een appje sturen, gebruik maken van de DigiD app of een foto maken en doorsturen is niet voor iedereen binnen mum van tijd gedaan. Sommige mensen wagen zich hier helemaal niet aan omdat het onbekend terrein is. Dit zijn onder andere de vaardigheden waar jij als NT1/NT2-docent mee aan de slag gaat tijdens de smartphonecursus. Het gaat echt om de basisvaardigheden en je hoeft daarom zelf niet alle ins en outs van een smartphone te kennen.

Onze Bisbee-docent Hermien geeft digitale vaardigheden en vertelt hier het volgende over:

“Ik geef les op een ROC waar ik Nederlands en digitale vaardigheden geef. Mijn cursisten zijn Nederlanders of mensen met een migrantenachtergrond die al lang in Nederland wonen. Hun taalvaardigheden zijn beperkt, maar hun doorzettingsvermogen is groot. En daar heb ik respect voor. Voor hen ben ik op de eerste plaats docent. Maar daarnaast mag ik ook ‘luisterend oor’ zijn en mijn levenservaring komt daarbij goed van pas. Ik kan betekenisvol zijn, en dat is voor mij belangrijk.”

Wij zoeken voor 6 donderdagavonden een NT1/NT2-docent die een smartphonecursus wil verzorgen. 



Gevraagd

Denk je nu: hier herken ik mijzelf in en hier gaat mijn hart sneller van kloppen? Dan passen de onderstaande punten waarschijnlijk bij jouw profiel:

  • je beschikt over sterke didactische vaardigheden

  • jij draait jouw hand niet om voor het differentiëren op de verschillende niveaus

  • je werkt graag zelfstandig en zorgt voor een veilige leeromgeving



Aanbod

Bij Bisbee krijg je een vast contactpersoon als aanspreekpunt: je onderwijsmanager. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

  • salariëring tussen € 2700,- en € 4300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid

  • reiskostenvergoeding à €0,23 per kilometer, maximaal 50km per dag

  • netto onkostenvergoeding per gewerkt uur (tot een maximum van € 75,- per maand)



Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs richt zich alleen op het onderwijs en is dus een echte specialist. Wij zijn zelfs marktleider op het gebied van flexdocenten in de NT2-branche. Onze bevoegde docenten, assessoren en ondersteuners voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent in de volwasseneneducatie, ISK of het primair onderwijs bent, wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures."De Bisbee garantie: persoonlijke aandacht, afwisseling, continuïteit, en ontwikkeling."Bij Bisbee werken fulltime docenten maar ook collega’s die werken in het onderwijs naast een andere baan of opdracht. Bijvoorbeeld die elektricien die 1 dag in de week voor de klas staat. Of de docent economie die ook 2 dagen in de week kiest voor het betekenisvolle werk op een ISK. Wij bieden maatwerk. Aan de klant maar ook aan onze flex professionals. Jij bepaalt wanneer je werkt en waar. Wij zorgen voor leuke banen, opdrachten en continuïteit."Specialist in Onderwijs én persoonlijke aandacht."Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in