+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker polisbeheer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.550 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Ben jij klaar voor een volgende stap? Als administratief medewerker polisbeheer zijn jouw drive en ervaring goud waard. Zoals de titel al grotendeels weggeeft, ga je in deze functie team polisbeheer op administratief vlak ondersteunen. De situatie is als volgt: Deze opdrachtgever biedt vele partijen verschillende soorten verzekeringen aan. Voor iedere verzekering gelden weer andere premies en het is belangrijk dat alles correct en volledig administratief wordt verwerkt. Dat is precies waar jij, samen met je team, om de hoek komt kijken. Inzoomend op jouw concrete werkzaamheden, komen hier o.a. het inboeken van polissen binnen de huidige administratieve systemen en het boeken van premies en provisies rondom nieuwe en mutatiepolissen in terug. Al het andere dat je hiernaast nog gaat doen, lees je verderop in de vacature terug. 

De highlights binnen de arbeidsvoorwaarden? Wat zeg je van een salaris tot €3.550,- bruto en de mogelijkheid om tot 50% van de tijd vanuit huis te werken?


Waar kom jij te werken?

In hartje Den Bosch. Om precies te zijn bij dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten weten hun weg naar deze opdrachtgever te vinden. Je eigen werkplek, die wissel je af tussen een plek op kantoor en een lekkere thuiswerkplek. Vanuit hier ga je jezelf inzetten voor al jouw klanten. Zowel nationaal als internationaal.

In totaal krijg je er zo'n 450 nieuwe collega's gratis bij. Dat dit veel is, kan ik niet ontkennen. Dat het onpersoonlijk is, ontken ik wel. Waarom? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en meerdere collega's gaan ook buiten werktijd goed en regelmatig met elkaar om. Daarnaast is je eigen team met 8 directe collega's lang niet zo groot en is de sfeer op de afdeling zelf altijd gemoedelijk. Enkele woorden die de huidige werksfeer typeren: open en no-nonsense. Met hard werken en de schouders eronder creëert men met succes een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op jouw werkdag zijn de volgende werkzaamheden leidend: 

het up-to-date houden van de administratieve gegevens rondom aangevraagde polissen het inboeken van polissen binnen de huidige administratieve systemen  het monitoren van de voortgang rondom mutaties en aanvragenhet boeken van premies en provisies rondom nieuwe en mutatie polissen het waar nodig verlengen van provinciale polissenhet verdelen, behandelen en verwerken van de digitaal binnenkomende postHerken jij jezelf hierin?

Jij:

beschikt over een mbo-4 diplomabent 32 tot 40 uur per week beschikbaarneemt 2 à 3 jaar aan werkervaring binnen polis- of contractbeheer met je meekan Den Bosch goed bereikenbent gestructureerd, proactief en ambitieushebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taalWat krijg je ervoor terug?

In deze rol ben je o.a. zeker van: 

een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- tot €3.550,- (o.b.v. 40 uur, kennis en ervaring)tot 50% vanuit huis werken een halve 13e maand en 8,33% vakantiegeldmeerdere doorgroeimogelijkheden: van je WFT's behalen tot het volgen van (externe of interne) opleidingenvergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverbandeen thuiswerk- en internetvergoeding

Jezelf verzekeren van deze job? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Meer informatie, daarvoor mag je bellen naar 013-5802720.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in