+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Raaak Personeel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Als Administratief Medewerker ben je het middelpunt van de actie. Je werkt met vrachtwagens die kapotte elektronische apparaten komen brengen. Jouw taak is om alles nauwkeurig te registreren en te zorgen dat de weegbrug goed werkt. Het is belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en kalm blijft, ook als het druk is. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als Administratief Medewerker sta jij op deze locatie centraal, want alle vrachtwagens die erin gaan registreer je, maar ook alles wat eruit gaat komt langs jou. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de weegbrug. Je zal gaan leren hoe je deze moet bedienen en waar je op moet letten bij een lege en een volle vrachtwagen. De vrachtwagens gaan namelijk kapotte elektronische apparaten inzamelen, welke worden uitgesorteerd op de locatie voor afvalverwerking.

Waar je op moet letten als Administratief Medewerker is dat je nauwkeurig bent, afwijkingen zijn namelijk niet wenselijk! Daarnaast ben je in deze positie continu in contact met verschillende mensen, dus is het belangrijk dat jij je hoofd koel weet te houden. Ook wanneer er 3 vrachtwagens klaar voor vertrek zijn bijvoorbeeld en een aantal collega's naast je staan te kletsen. Gezien de communicatie met chauffeurs en collega's, is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Jij registreert vervolgens ook alles in het systeem.

Jouw werktijden zijn in dagdienst van maandag tot en met vrijdag en liggen tussen 07:00 en 19:00 uur. Je bent onderdeel van een grote organisatie, maar werkt met een klein en nieuw samengesteld team! Dit team gaat enthousiast van start per juni 2024, het is fijn als je dan ook direct inzetbaar bent.

Spreekt deze vacature jou aan als Administratief Medewerker? Neem dan contact op door op de solliciteer button te klikken!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken op een bestaande locatie met een nieuwe indeling. Als Administratief Medewerker kom je te werken bij een loods waarin een 3 tot 4 tal werkplekken worden georganiseerd. Elektronisch apparatuur wordt gesorteerd, dit varieert van klein tot aan groot apparatuur. Van een telefoontje tot aan een koelkast! De sfeer is laagdrempelig, informeel en er wordt direct in korte lijnen met je gecommuniceerd. Hoe jouw precieze team eruit ziet, is nog een verrassing. Aangezien dit hele nieuwe team samengesteld zal gaan worden! Uiteraard zorgen wij ervoor dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan en jullie van deze nieuwe werkplek een succes gaan maken! Op kantoor zit je met nog met jouw teamleider en eventuele andere collega's van een andere afdeling/tak binnen de organisatie. De sfeer is laagdrempelig en direct. In deze branche moet jij wel je mannetje kunnen staan.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Jij hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt aantoonbare ervaring, minimaal 2 jaar, met administratieve werkzaamheden.


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tot €3200 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • CAO Beroepsgoederen Vervoer;
  • 25 vakantiedagen;
  • Baan voor langere tijd;
  • Mogelijkheid tot een vast contract naar verloop van tijd;
  • Werken bij een laagdrempelige en gezellige organisatie;
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de recycling, afhankelijk van motivatie, kennis en kunde!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in