+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Financieel administratie medewerker l 28 uur l Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Berg Uitzendgroep

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor het hoofdkantoor, een overkoepelend samenwerkingsverband voor tandartspraktijken gevestigd in 's-Hertogenbosch,met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverleninzoeken wij een allround administratief medewerker. De organisatie biedt tandartspraktijken een langdurig partnership waarbij de tandartsen van ondersteunende taken ontlast worden en meeprofiteren van de groei naar een state-of-the-art kliniek.

Ben jij een administratieve duizendpoot die graag bij een snelgroeiende, informele en dynamische organisatie wil werken? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden
Wij zijn op zoek naar een allround administratief medewerker die als rechterhand van de controller zich bezig gaat houden met afwisselende administratieve werkzaamheden voor onze praktijken. Je voert administratieve en controlerende taken uit met betrekking tot gedigitaliseerde financiële administratie van onze praktijken en ondersteunt bij het opstellen van financiële maand- en jaarverslagen. Je hebt hierbij regelmatig contact met de collega's van onze praktijken. Daarnaast draag jij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Gevraagd

Wie zoeken we?
  • Een dag bij onze opdrachtgever is nooit hetzelfde, steeds meer tandartspraktijken sluiten zich bij ons aan en daarom is dit een mooie uitdaging voor een administratief medewerker/assistent-accountant die van aanpakken houdt, snel kan schakelen en met ons gemotiveerde team mee wil groeien.
  • Je hebt een passie voor financiële cijfers en analyses, automatisering en digitalisering en je kunt niet wachten om hier mee aan de slag te gaan.
  • Je bent proactief in het zien en oppakken van allerlei taken; je wacht niet af, maar bent anderen graag een stapje voor.
  • Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte persoonlijkheid die servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je bent leergierig en wil altijd het beste uit jezelf halen om de kwaliteit van je werk hoog te houden.
  • Als administratief medewerker is het voor jou vanzelfsprekend om secuur en zorgvuldig te werk te gaan en ben je goed met cijfers.
  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau met een aantal jaar ervaring als assistent accountant of allround administratief medewerker.
  • Ervaring met Exact Online, Visionplanner en vaardigheden met Microsoft Excel zijn een pré.
  • Gezien de aard van de werkzaamheden is het voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met tandheelkunde en cijfermatige werkzaamheden.
  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar.


Aanbod

Wat bieden we jou?
Je werkplek is modern en prettig, gevestigd in een prachtig kantoorpand in Den Bosch. Je komt terecht in een gezellig team van gemotiveerde collega's die zin hebben in jouw komst. Je werkzaamheden zijn divers en uitdagend waarbij je niet alleen contact hebt met het groeiende team op kantoor, maar ook met collega's uit praktijken in heel Nederland. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelfstandig en zelfsturend aan het werk te gaan.
Naast een fijne werkplek en uitdagende werkzaamheden bieden wij je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en willen we graag een langdurige werkrelatie met je aangaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je CV via de sollicitatieknop. Voor vragen mag je uiteraard contact opnemen met Wijnand van den Berg (0641583933) We horen graag van je.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in