+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Planning – Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.451 - € 3.218 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als administratief medewerker planning ben je het visitekaartje van HSK. Je bent het eerste centrale aanspreekpunt voor cliënt, klant, verwijzer en therapeut als het gaat om planningsvraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de planning van een breed scala aan afspraken. De planning is complex. Je houdt rekening met veel verschillende factoren, waaronder eisen vanuit verzekeraars, afspraken met klanten, wet- en regelgeving, wensen van cliënten en competenties van therapeuten. Je zorgt er voor dat cliënten zo snel mogelijk door één van onze therapeuten kunnen worden gezien.


Wat ga je doen?

  • Je plant complexe onderzoeken en behandelingen bij de juiste therapeut, waarbij in één keer een groot aantal verschillende soorten afspraken  worden ingepland bij meerdere betrokkenen.
  • Je bevestigt afspraken naar de cliënt en klant
  • Je bent aanspreekpunt voor cliënt, klant, verwijzer en therapeut, zowel telefonisch als schriftelijk (e-mail), voor wat betreft planvraagstukken. Daarbij houd je rekening met de afgesproken service levels.

Team Den Bosch

Op de Servicedesk in Den Bosch werken 11 collega’s, die samen de planning voor 4 regio’s en de online behandelingen voor hun rekening nemen. Dagelijks hebben we een gezamenlijke opstart, waarin we bespreken wat er zoal speelt, hoe het met iedereen gaat en hoe we de taken verdelen. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook collegialiteit en gezelligheid! We vinden teambuilding belangrijk en hebben dan ook regelmatig een borrel met het team.


Vereisten

Een gemotiveerde man of vrouw met een proactieve, klantgerichte drive en een flexibele instelling. Je houdt van puzzelen, van het oplossen van complexe planningsvraagstukken en je denkt in oplossingen. Je kunt goed overzicht houden over de agenda’s en je maakt je de instructies snel eigen. Daarnaast ben je integer en heb je hart voor de zaak. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Je beschikt minimaal over een MBO 4-diploma en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Ten slotte spreek je vloeiend Nederlands.


Wie zijn wij? 

HSK is een succesvolle, commerciële, landelijk opererende en snel groeiende organisatie voor psychische zorg. Werken bij HSK biedt veel variatie. Wij zijn actief in de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ en werken zowel nauw samen met huisartspraktijken als met grote bedrijven. Wij bieden de beste psychische zorg, kennen korte wachttijden en krijgen een hoge waardering van onze cliënten.

De werkcultuur bij HSK is professioneel en open: de lijnen zijn kort en eigen inbreng wordt aangemoedigd. HSK heeft bijna 600 medewerkers verspreid over 44 locaties in het land. De vestigingen worden voor de planning ondersteund door drie servicedesks. De administratie wordt centraal verzorgd vanaf een vierde servicedesk.


Wat bieden wij jou? 
  • Een dynamische werkomgeving in een enthousiast team binnen een betrokken organisatie.
  • Een salaris conform cao GGZ in schaal 35, (min € 2.451,- max. € 3.218,- bij een werkweek van 36 uur).
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, fietsplan, levensfase budget uren en een goede pensioenregeling.
  • In eerste instantie een tijdelijk contract van 7 maanden voor 32-36 uur per week, met daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling.
  • Jaarlijkse pop-up borrel georganiseerd door de feestcommissie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in