+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Inspecteur | Auditor Certificering Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JOBBRANDS...VINDEN IS EEN VAK

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Inspecteur | Auditor Certificering

Ben jij iemand die: affiniteit heeft met cijfers, onderzoekend is, met plezier wet- en regelgeving doorspit en stevig in zijn/haar schoenen staat? Ben je nu werkzaam binnen bijvoorbeeld de accountancy, salarisadministratie, financiële administratie of back-office binnen de uitzendsector? En zoek je een betere werk/privé balans of een mooie nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever zijn wij door groei van de organisatie op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Inspecteur/Auditor Certificering.

Functie

Inspecteur | Auditor Certificering (30-40 uur) – Regio Brabant of Utrecht

Een nieuwe dag, een nieuwe omgeving, een nieuwe kans om dat te doen waar je het best in bent: jouw bijdrage leveren aan een eerlijke en transparante arbeidsmarkt. Hoe? Door de administratie te controleren van een ondernemer. En hem zo te ondersteunen in het eerlijk zaken doen.

Hoe ziet jouw dag eruit? Vandaag is jouw werkplek een kantoor in een middelgroot uitzendbureau. Je begint met een kop koffie, terwijl je bij de klant polst hoe het gaat met zijn bedrijf. Samen nemen jullie enkele punten door, die de basis vormen van jouw controle vandaag.

Na dit gesprek begin je met het toetsen van zijn personeels-, salaris- en financiële administratie conform het SNA Keurmerk en bekijk je o.a. of de desbetreffende cao correct wordt naleeft. Je controleert aangiften en afdrachten voor loonheffingen en omzetbelasting. Tussendoor informeer je de klant over de voor hem relevante wet- en regelgeving.

Aan het eind van de dag bel je vanuit de auto met een collega die eveneens op de terugweg is van een inspectie. Even bijpraten. Je keert huiswaarts met een tevreden gevoel. Je hebt de klant kunnen helpen door hem te wijzen op eventuele onjuistheden in zijn administratie. En hem uitgelegd hoe hij deze dient te corrigeren om nare (financiële) gevolgen te voorkomen.

Hoe morgen eruitziet? Dan duik je in de boeken bij een net gestarte detacheerder. En heb je een nieuwe kans om dat te doen waar jij het best in bent.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever voert als onafhankelijke instelling inspecties uit voor bedrijven die in aanmerking willen komen voor een keurmerk van de Stichting Normering van de Arbeid (SNA) de NEN-4400-1

Eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in een financiële of economische richting en je hebt een aantal jaar relevante ervaring binnen payroll, finance of de accountancy. Je bent nauwkeurig, analytisch ingesteld en bent cijfermatig sterk. Verder beschik je over doorzettingsvermogen en ben je leergierig en communicatief vaardig.

Als inspecteur heb je geen bezwaar tegen reizen, maar je werkt zo veel mogelijk in je eigen regio. Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Permanente educatie is een belangrijk onderdeel van je functie, je blijft graag op de hoogte van alle veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris. Verder krijg je goede ontwikkel-mogelijkheden en kansen om door te groeien. Omdat je als inspecteur/auditor naar klanten gaat, krijg je de beschikking over een leaseauto.

Je bent 30 tot 40 uur beschikbaar. Als je 30 uur werkt dan ben je drie dagen en als je fulltime werkt dan ben je vier dagen in de week bij opdrachtgevers. In de overige uren maak je de rapportages en doe je voorbereiding voor inspecties.

Als je begint wordt je uitgebreid begeleid en ingewerkt.

Sollicitatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Job Brands – Business Manager via 076-720 07 05 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Reacties met cv en een korte motivatie voor de functie, ontvangen wij graag via de button “solliciteer” op deze pagina.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure bij onze opdrachtgever.

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in