+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Senior Technisch Manager. Vaste baan! – s-Hertogenbosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor de opdrachtgever, een van de meest toonaangevende vastgoedbedrijven, ben ik op zoek naar een zeer ervaren senior technisch manager.


De Technisch Manager is verantwoordelijk voor het totale technisch management van de onder zijn toezicht vallende winkelcentra. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de technische kwaliteit en het optimaliseren van de prestaties van het gebouw en de voorzieningen daarin. In deze functie onderhoud je contacten met eigenaren, huurders, nutsbedrijven, installateurs, aannemers en de beveiliging en draag je de verantwoording over de budgetten, de coderingen, de indexeringen van de contracten en de kwaliteit van het storingsboek.



Gevraagd

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van technisch management van commercieel onroerend goed. Je bezit over een gedegen kennis van bouwkunde, technische installaties, civiele techniek, hygiëne en beveiliging. Daarnaast heb je affiniteit met financiën en het vermogen om projectmatig te kunnen werken. Je beschikt over een prestatiegerichte houding en over goede contactuele eigenschappen. Ondernemerschap, plannen en organiseren maken deel uit van je  natuur.



Aanbod

De opdrachtgever bied je een veelzijdige functie en verzorgd daarnaast voor haar medewerkers een breed scala aan opleidingen waardoor zij optimaal kunnen presteren. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden aanwezig. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een internationale vastgoedbeheerder met een eigen vastgoedportefeuille. Al het technisch en commercieel beheer wordt door de organisatie zelf uitgevoerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in