+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Manufacturing Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van productie-engineering als Junior Manufacturing Engineer, waar je direct impact maakt door productieprocessen te ontwerpen, optimaliseren en verbeteren. Werk samen met een dynamisch engineeringteam om efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparingen te realiseren. Jouw rol omvat het oplossen van technische problemen, implementeren van verbeteringen en het trainen van collega's, waardoor je een essentiële schakel wordt in het streven naar een soepele en effectieve productieomgeving. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij net klaar met je opleiding Werktuigbouwkunde en zoek je een gave uitdaging binnen een productieomgeving? Dan is deze Junior Manufacturing Engineer positie dé mogelijkheid voor jou om jouw carrière een vliegende start te geven. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.


Wat ga je doen?

Als Junior Manufacturing Engineer zul je betrokken zijn bij het ontwerpen, optimaliseren en verbeteren van productieprocessen. Je zult samenwerken met het engineeringteam om productieplannen te ontwikkelen en te implementeren, waarbij je rekening houdt met efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparingen. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het identificeren en oplossen van technische problemen in de productielijn en het implementeren van verbeteringen om de productiviteit te verhogen. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het opstellen en onderhouden van productie- en technische documentatie, evenals het trainen van operators en technici in nieuwe processen en procedures. Als Junior Manufacturing Engineer speel je een essentiële rol bij het waarborgen van een soepele en efficiënte productieomgeving.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen, optimaliseren en verbeteren van productieprocessen;
  • Samenwerken met het engineeringteam om productieplannen te ontwikkelen en implementeren;
  • Zorgen voor efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparingen in de productie;
  • Identificeren en oplossen van technische problemen in de productielijn;
  • Implementeren van verbeteringen om de productiviteit te verhogen;
  • Opstellen en onderhouden van productie- en technische documentatie;
  • Trainen van operators en technici in nieuwe processen en procedures;
  • Bijdragen aan het waarborgen van een soepele en efficiënte productieomgeving.


Gevraagd

  • Een afgeronde bacheloropleiding in Werktuigbouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied;
  • Basiskennis van productieprocessen, lean manufacturing principes en kwaliteitscontrolesystemen;
  • Ervaring met CAD-software en het lezen van technische tekeningen;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden om technische uitdagingen in de productie aan te pakken;
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te samenwerken met verschillende belanghebbenden, zoals operators, technici en engineersl
  • Een proactieve en leergierige houding, met de bereidheid om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen in het vakgebied van manufacturing engineering.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Binnen dit vooraanstaande productiebedrijf staat optimalisatie van processen centraal. Als innovatieve speler in de sector zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten. Het team van ervaren manufacturing engineers speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de productieomgeving. Met geavanceerde faciliteiten en technologieën streven zij naar continue verbetering en groei. Ze bieden een stimulerende werkomgeving waarin engineers de mogelijkheid krijgen om met state-of-the-art technologieën te werken en bij te dragen aan uitdagende projecten die bijdragen aan het succes van de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in