+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manufacturing Engineer – Hightech Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de hightechsector als Manufacturing Engineer in ‘s-Hertogenbosch, waar jouw expertise in elektronische productieprocessen het verschil maakt. Werk samen met topteams zoals R&D en operations om producten efficiënt en met de hoogste kwaliteitsnormen te produceren. Jouw rol is essentieel voor het implementeren van innovatieve oplossingen en het continu verbeteren van productiemethoden, waardoor je bijdraagt aan de groei en innovatie binnen de elektronica-industrie. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende rol als Manufacturing Engineer in de hightechsector? Laat jouw skills tot leven komen in ‘s-Hertogenbosch! Als expert in elektronische productieprocessen, ben jij dé schakel tussen ontwikkeling en productie. Klaar om jouw passie voor innovatie te laten stralen?


Wat ga je doen?

Als Manufacturing Engineer – Hightech voor onze partner in ‘s-Hertogenbosch ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van het ontwikkel- en productieproces van elektronische producten. Je werkt nauw samen met verschillende teams, waaronder R&D en operations, om ervoor te zorgen dat producten efficiënt en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden vervaardigd. Jouw expertise in Electrical Engineering en Embedded Systems komt goed van pas bij het identificeren en oplossen van technische uitdagingen tijdens het productieproces. Daarnaast ben je constant bezig met het implementeren van verbeteringen en het vinden van innovatieve oplossingen om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Jouw bijdrage is van cruciaal belang voor het succes van onze opdrachtgever in de competitieve hightechmarkt.

Als Manufacturing Engineer – Hightech speel je een sleutelrol in het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van de productieprocessen. Met jouw technische kennis en probleemoplossend vermogen draag je bij aan het continu verbeteren van de productiemethoden en het minimaliseren van fouten. Je bent betrokken bij het opstellen en uitvoeren van testplannen en het valideren van nieuwe productiemethoden en -technologieën. Door jouw proactieve houding en analytische vaardigheden draag je bij aan de groei en innovatie van onze partner in de elektronica-industrie.


Jouw werkzaamheden
  • Coördineren en optimaliseren van het ontwikkel- en productieproces van elektronische producten;
  • Samenwerken met R&D en operations voor een efficiënte productie;
  • Identificeren en oplossen van technische uitdagingen tijdens het productieproces;
  • Implementeren van verbeteringen om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen;
  • Opstellen en uitvoeren van testplannen en valideren van nieuwe productiemethoden en -technologieën.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Electrical Engineering, Embedded Systems of vergelijkbaar;
  • Kennis van softwareprogramma’s zoals CAD-software voor het ontwerpen van elektronische producten;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de elektronica-industrie;
  • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden voor effectieve samenwerking met verschillende teams;
  • Proactieve houding en vermogen om zelfstandig te werken in een dynamische omgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze partner staat innovatie centraal en heerst er een dynamische werkomgeving waarin jouw ideeën en creativiteit worden gewaardeerd. Je komt terecht in een teamgerichte cultuur waar samenwerking en continue verbetering voorop staan. De organisatie biedt een stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en jouw bijdrage echt het verschil maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in