+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Accountmanager Bijzonder Beheer (FR&R) Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Steamz Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Klaar voor een uitdagende baan in internationale beveiliging? Word beveiliger bij een consulaat in Amsterdam! Je maakt deel uit van een hecht team en werkt samen met mensen van over de hele wereld. Geniet van unieke voordelen zoals doorbetaalde pauzes en uitnodigingen voor speciale activiteiten, soms zelfs met je gezin. Je krijgt de kans om door te groeien en we betalen je opleiding. Plus, je profiteert van onregelmatigheidstoeslagen en andere extra's. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Lees verder

Jij komt met scherpe analyses en bent communicatief vaardig. Jij wilt deel uitmaken van een gedreven team en samen ambitieuze doelen behalen. Tof! Floryn is op zoek naar een Accountmanager Bijzonder Beheer om het Risk team te versterken. 

Floryn is een van de snelstgroeiende FinTechs van Nederland en binnenkort misschien wel van Europa! Anderen praten over innovatie in de financiële sector, Floryn doet het! Met hun innovatieve technologie zetten ze de financiële wereld op zijn kop en helpen ze veel bedrijven van klein tot groot aan snel, eenvoudig en flexibel krediet. 

Lees verder
Wat biedt Floryn
  • Front-row seats bij een snelgroeiende Fintech. Jij krijgt de kans om je kennis te vergroten door samen te werken in een ambitieus en enorm getalenteerd team.
  • Een bruto salaris van € 4.000 - €6.000 obv 40 uur afhankelijk van ervaring. 
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en uitstekende reiskostenvergoeding (€ 0,23 of 1e klas treinkaart) maar daarnaast alle mogelijkheid om ook enkele dagen vanuit huis te werken. 
  • Een mooi kantoor en werkomgeving met goede koffie + Bourgondische lunch in de gezellig binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. 
  • Een MacBook Pro en werkelijk alle gear die je nodig hebt. 
  • Veel teamactiviteiten, van borrels tot leuke uitjes. En om in je eigen tijd actief bezig te blijven, krijg je € 30 voor een sportabonnement. 
  • Iets extra’s in gedachten? Vraag het Floryn!
Lees verder
Wat je als Accountmanager Bijzonder Beheer (FR&R) gaat doen

In de afgelopen 6 jaar is het team gegroeid naar ±60 man en die groei stopt voorlopig niet. De exacte reden waarom Floryn jou hard nodig heeft als Accountmanager Bijzonder Beheer om het Risk team te versterken. Het team bestaat uit 10 man en speelt een essentiële rol om de ambitieuze doelstellingen te realiseren. 

In deze rol beheer en begeleid je klanten met een verhoogd risico. Jij zorgt voor een analyse van de risico’s van een krediet, gebaseerd op de beschikbare data (hiervoor gebruikt Floryn een slimme zelf ontwikkelde software) en je eigen inschatting van de klantsituaties. Ook ben jij verantwoordelijk voor het risicomanagement van je eigen kredietportefeuille, je schat daarbij het kredietrisico van klanten in en bewaakt deze. Het opstellen en uitvoeren van het behandelplan van klanten in zwaar weer hoort bij jouw taken. 

Daarnaast zorg jij voor:  

  • De nakoming van de in het behandelplan opgenomen afspraken en de bijsturing indien nodig. 
  • Duidelijke en professionele communicatie met klanten, juristen en andere stakeholders. 
  • Een probleemloze overdracht van klanten van en naar Relatiemanagement. 
  • De samenwerking met het Sales team om samen Floryn tot een nog groter succes te maken. 
  • Het continu verbeteren en updaten van de procedures en technologie. Dit doe je ook als het je niet gevraagd wordt. 
Lees verder
Dit neem je mee

Jij bent een ondernemend persoon en ziet kansen. Je hebt oog voor detail, maar bent ook zorgvuldig en beslist met overtuiging over de te voeren strategie in het beheer van de klanten. Lopen dossiers niet zoals je zou willen? Dan trek je op tijd aan de bel.

Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om zowel intern als extern een duidelijk standpunt in te nemen en stel je je op als een volwassen gesprekspartner. Je krijgt energie van het voeren van een uitdagend en soms moeilijk gesprek, waarin je altijd professioneel zal blijven. 

Daarbij: 

  • Heb je 3 tot 6 jaar werkervaring opgedaan in de financiële sector, waarvan bij voorkeur enkele jaren in bijzonder beheer / financial restructuring & recovery (FR&R). 
  • Ben jij een snelle denker met een hands-on mentaliteit.
  • Goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een must. (Fluent Dutch is mandatory).

Ben jij een gedreven, analytisch sterk persoon? En ben je niet bang voor verandering? Kom dan meebouwen aan het team van Floryn! 

Lees verder
Waar ga je werken

Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers. Dat is een andere manier van denken, doen en durven. Zij geloven in financiering met de beste service en zijn er om ambities van klanten te helpen realiseren. 

Met hun mooie kantoor werken ze in hartje Den Bosch. Floryn realiseert niet alleen de ambities van hun klanten, maar ook die van hun eigen medewerkers. In deze platte organisatie heb jij als werknemer invloed op de resultaten en positionering van het bedrijf. 

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Floryn bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Floryn.

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Doris Moggré via 06-30747291 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in