+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Coördinator Interieur Projecten Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij OCS+ werk je als Coördinator Interieur Projecten aan het creëren van inspirerende werkomgevingen. Je ondersteunt klanten met offertes, bestellingen en zorgt voor een vlotte afhandeling. Je krijgt een marktconform salaris en een bonus die kan oplopen tot twee maandsalarissen. Ook is er een gezamenlijke lunch en een pensioenregeling. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Coördinator Interieur Projecten

Als Coördinator Interieur Projecten bij OCS+ ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de klanten. Jij stelt onder andere offertes op, bestelt producten en regelt alles omtrent leveringen van de verkooporders. Bij projecten werk je samen met de project groep; accountmanager, projectmanager en ontwerper/ architect.

Met jouw duidelijke en transparante communicatie onderhoud jij nauw contact met al je klanten. Je bent op de hoogte van de planning omtrent levering en montage, bewaart het overzicht en je zorgt ervoor dat jouw klanten op de hoogte zijn van de juiste en laatste informatie met betrekking tot de orders. Ook voor vragen en klachten weten klanten jou te vinden. Samengevat zorg jij ervoor dat het verkoopproces efficiënt verloopt en alle betrokkenen op de hoogte zijn van de stand van zaken.

Wat je concreet doet: 

  • Offertes opvragen en het uitzetten van bestellingen waarbij je ook de marges bewaakt;
  • Behandelen van vragen en klachten van klanten;
  • Aftersales en het monitoren van de klanttevredenheid;
  • Het bieden van ondersteuning aan de projectgroep;
  • Alle bijbehorende administratie.
Jouw profiel en ambitie

Jij bent commercieel ingesteld en biedt jouw servicegerichtheid en commerciële ondersteuning grotendeels liever aan vanuit kantoor. De mogelijkheid dat je wel naar klanten gaat wordt ondersteund door OCS+. Bij kleine tot middelgrote projecten ondersteun jij het project team en je wil je graag verder ontwikkelen hierin. Vanuit jouw interesse in de interieurbranche ben je up-to-date over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Jij:

  • stelt de juiste prioriteiten en zorgt ervoor dat alle informatie ten aanzien van jouw klanten en opdrachten accuraat en netjes verwerkt is;
  • werkt graag samen met je collega's, waardoor je de juiste bijdrage levert aan projecten qua kennis, investering en communicatie. 
  • staat jouw klanten vriendelijk en netjes te woord, in zowel het Nederlands als in het Engels;
Werken bij

OCS+ ontwerpt werkomgevingen waar mensen graag willen werken. Dit leidt tot de ontwikkeling van de meest moderne, state of the art en mooie werkomgevingen. Bij OCS+ zijn ze van mening dat werkomgevingen moeten inspireren, innovatie versnellen, het welzijn van medewerkers verbeteren en mensen met elkaar verbinden. 

Het eigen kantoor kan dan niet achterblijven en is gevestigd in de Gruyterfabriek in Den Bosch. De moderne uitstraling van het bedrijf zelf, is natuurlijk een visitekaartje. Je werkt bij OCS+ met ongeveer 30 collega's. De meeste klanten van het bedrijf bevinden zich in de Randstad. Daarom heeft OCS+ inmiddels een werk-hub geopend in Amsterdam. Binnen deze organisatie - die inmiddels al bijna 50 jaar actief is in de interieur branche - durven medewerkers te ondernemen. Het bedrijf bruist, er is weinig hiërarchie en de doelstellingen zijn duidelijk. 

"Vanuit onze inspirerende werkplek, maken wij dagelijks het verschil voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise en creatieve geesten in te zetten om duurzame oplossingen in werkomgevingen te creëren. Wij denken mee met onze klanten, werken goed samen en zijn klaar om een flinke slag te slaan", vertelt Sjef van Lieshout. Hij is Sales Manager bij OCS+ en werkt direct met jou samen. 


Dit biedt OCS+ jou als Coördinator Interieur Projecten
  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Een reiskostenvergoeding. 

Dit vullen ze graag aan met het volgende:

  • Een eindejaar bonus op basis van prestaties, welke kan oplopen tot max. 2 maandsalarissen; 
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch op kantoor; 
  • Pensioenregeling welke de werkgever betaald. 

Bij OCS+ geven ze het goede voorbeeld! Daarom werk je vanaf een hippe en inspirerende locatie in Den Bosch, met toffe collega's en een fijne sfeer onderling. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in