+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Bouw Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Voor een grote aannemer ben ik op zoek naar een Projectcoördinator Bouw Utilitaire Woningbouw. Op locatie stuur jij de werkvoorbereiders aan die ervoor zorgen dat materialen op tijd zijn en dat de planning en het budget worden gehaald. Voor de werkvoorbereiders ben jij een coach. Je leidt vergaderingen met hen en doet verbetervoorstellen die het project en het team ten goede komen. Maar naast resultaat halen is het vooral jouw doel om mensen te begeleiden in hun verdere ontwikkeling. Regelmatig sluit je bij de werkvoorbereiders aan in een gesprek met een onderaannemer om te volgen hoe je collega’s dit aanpakken. En ook met inkopers zit je om tafel om het over goed materiaal voor de juiste prijs te hebben.

Samen met je projectteam start je op een centrale locatie in het land. Bijvoorbeeld op het kantoor in Rosmalen of Rotterdam. Pas daarna gaan we in overleg aan de slag op de bouwlocatie. Zo kunnen we ervoor kiezen om twee dagen op de bouwkeet te werken en drie dagen op kantoor, of andersom. Als projectcoördinator ben je onmisbaar. Jij houdt de regie op de bouwplaats in handen en ziet erop toe dat het project op rolletjes loopt. Geen dag is hetzelfde; je bent altijd met 101 dingen bezig. En het mooiste: jij bent van alles wat er op de bouwlocatie gebeurt op de hoogte.



Gevraagd

Jij verzandt niet in details, maar blijft altijd het complete plaatje zien. Voorzie je nu al dat je handen tekort gaat komen? Dan schakel je op tijd extra hulp in. Jij let overal op, maar vooral op de mensen. Wie heeft het moeilijk? Wie heeft meer uitdaging nodig? Als projectcoördinator weet jij hoe je met mensen omgaat. Verder heb je:

  • Hbo-niveau op het gebied van bouwkunde door opleiding of werkervaring.
  • Drie jaar ervaring als werkvoorbereider bij bij voorkeur binnen een grote aannemer 
  • In bezit van rijbewijs B.


Aanbod

  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
  • Veel groeimogelijkheden, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is aannemer met de meest interessante en complexe projecten van het hele land. Zij zijn gespecialiseerd in het advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hun focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in