+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Projectcoördinator. Deta vast – Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als projectcoördinator Design and Build ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en van de planontwikkeling tot en met de oplevering. Je bent de spil van het ontwerpteam en combineert hierbij vormgeving met technische haalbaarheid. 


Als projectcoördinator vertaal je een programma van eisen naar een praktisch ontwerp en zoekt naar technische oplossingen waarbij je in teamverband zorg draagt voor de plan- en bouwtechnische begeleiding van het project. Samen met het projectteam realiseer je schitterende projecten, op tijd en binnen het gestelde budget. Je stuurt architect, constructeur en ontwerpende partners aan en bent de sparringpartner van de projectleider. 



Gevraagd

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau Bouwkunde. Je bent een echte teamplayer en het teamgevoel staat voorop. Je bent leergierig en kiest voor slimme oplossingen. Ook weet je anderen te motiveren en je kan onder tijdsdruk toch goed presteren. Je let op details maar behoudt ook het overzicht, je bent communicatief en makkelijk in de omgang. 



Aanbod

Het betreft een deta/vaste aanstelling bij een opdrachtgever die een inspirerende werkomgeving biedt. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Bovendien bieden zij je een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever werkt in een internationale omgeving en is gespecialiseerd in sportaccommodaties waaronder zwembaden, scholen, leisurecentra en kantoren. Onze opdrachtgever is trots op haar spraakmakende opdrachten. Ze werken met nieuwe technologieën aan complexe bouwkundige projecten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in