+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

(junior) Inbedrijfsteller energiesystemen Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als inbedrijfsteller bij Kuijpers Ecopartners werk je aan het inbedrijf stellen van installaties voor collectieve energiesystemen. Je test onderdelen, laadt software en zorgt dat alles goed werkt. Je komt te werken op verschillende locaties. Je hebt kennis van regeltechniek en interesse in elektrotechniek en werktuigbouw. Er is kans om door te groeien. Je moet goed zelfstandig kunnen werken en problemen kunnen oplossen. Samenwerken is ook belangrijk. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Kuijpers Ecopartners b.v. is gespecialiseerd bedrijfsonderdeel binnen de Kuijpers organisatie, gericht op het ontwikkelen, realiseren en beheren van collectieve energiesystemen voor de utiliteit en industrie. Hiervoor leveren we zowel maatwerk oplossingen als onze eigen modulaire oplossing ‘de Next’.
Als inbedrijfsteller zorg je ervoor dat de installaties op de juiste manier inbedrijf worden gesteld, zodat deze optimaal kunnen presteren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op een van de projectlocaties en onze assemblage werkplaats in Helmond. 
De werkzaamheden bestaan onder meer uit I/O en bekabeling testen, software voor de DDC regelaars laden en testen, verrichten van kleine aanpassingen (ombouw) in regelkasten, regelingen instellen en controleren, processen inregelen, communicatienetwerken operationeel maken en GBS installeren. Na afloop van de werkzaamheden verzorg je als Inbedrijfsteller de inbedrijfstelrapportage volgens het keuringsplan. 


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met minimaal MBO+ werk- en denkniveau en  kennis van regeltechnische installaties voor klimaatinstallaties en schakeltechniek voor regelpanelen. Naast kennis van de meet- en regeltechniek heb je een brede interesse voor elektrotechniek en werktuigbouw zodat je mee kunt denken met de andere disciplines in het totale project.
Doorgroei naar inbedrijfstelling vanuit een functie als regeltechnische bekabeling specialist/IO tester of soortgelijke functie behoort ook tot de mogelijkheden.
Naast de algemene Kuijpers brede competenties klantgerichtheid, maatschappelijk verantwoord handelen en samenwerken, ben je zelfstandig, goed in het analyseren van problemen en kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
 

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in