+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Medior PHP Developer (Laravel) Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Het team is klein, wat betekent dat je veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je gaat werken aan belangrijke projecten, niet zomaar simpele websites. Ze gebruiken moderne technologieën zoals Laravel en React. Er is een mogelijkheid om zowel aan klantprojecten als interne projecten te werken. Plus, je krijgt een volledig verzorgde lunch en een goede werkplek. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren PHP software engineer die in de regio van Brabant op zoek is naar iets nieuws binnen een goede werkomgeving met stimulerend werk en een laag verloop van collega's?

Lees dan snel deze vacature!

Het Bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van een organisatie die inmiddels meer dan 30 jaar bestaat. Een stabiele basis is hier dus zeker. Wat is ontstaan uit een applicatie om marktonderzoek te doen zijn ze inmiddels doorgroeid tot een bedrijf wat hoogwaardige applicaties maakt voor de grootste namen.

De cultuur is rustig, informeel en vooral heel nuchter. Er werken in totaal 8 mensen en de eigenaar is actief bezig in de operatie. Door de grootte van de organisatie kan je zelf ook meer verantwoordelijkheden oppakken als je dat wilt. Wil je meer project-management doen, dan kan dat. Het development-team bestaat uit 4 engineers die zowel full-stack als gespecialiseerd in de backend of de frontend werken.

De Functie

In deze functie zal je samen met je team werken aan verschillende projecten.

Zo hebben ze verschillende parkeer apps gebouwd voor Schiphol, de helft van de Nederlandse Hypotheekmarkt en verschillende white label oplossingen. Wat de software die ze bouwen gemeen heeft met elkaar is dat ze altijd bedrijfs kritisch zijn. Wat betekend dat wanneer hun software wegvalt, er een serieuze uitdaging is. Je werkt dus niet aan een simpele landingspagina.

Door de jaren heen zijn er verschillende manieren als scrum de revue gepasseerd. Na 15 jaar ermee te hebben gewerkt hebben ze besloten om er voornamelijk hun eigen ding van te maken.

Waar ze nu nog voornamelijk in opdracht voor klanten doen zijn ze ook langzaam aan het bewegen naar eigen producten. Je kan in deze functie dus ook mooi de combinatie van interne als externe projecten doen.

De tech stack is voornamelijk Laravel in de backend en React in de frontend, maar daarnaast is AWS en Flutter ook iets waar jij lekker mee aan de slag kan (hoef je niets van te weten, kan je gewoon leren)

Wat jij moet kunnen:
  • Minimaal 1,5 jaar professionele werkervaring met PHP
  • Dat hoeft niet per se met Laravel te zijn (mag wel), zolang je maar MVC en SOLID beheerst.
  • Je bent communicatief in ieder geval vaardig genoeg om goed te overleggen met je collega's en af en toe een grap te maken
  • Programmeren is jouw ding.
  • Een negen tot vijf mentaliteit
Wat jij krijgt:
  • Een baan voor 40 of 32 uur
  • Goed startsalaris en de mogelijkheid om door te groeien tot 5500 per maand.
  • Volledig verzorgde lunch
  • Negen uur binnen en vijf uur lekker weer weg
  • Pensioen
  • Volledig verzorgde werkplek
  • Gewoon goed geregeld

Geinteresseerd? Solliciteer dan snel of neem contact met me via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in