+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Senior PHP Developer - Laravel Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je gaat werken aan het bouwen van interne tools op enterprise niveau. Wat deze baan extra leuk maakt, is dat je geen pak hoeft te dragen en op vrijdag worstenbroodjes krijgt. Het bedrijf is groot, maar de sfeer is persoonlijk en Brabants. Er is veel aandacht voor jouw groei en je kunt experimenteren met nieuwe technieken. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren PHP developer die het tof zou vinden om bij een internationaal bedrijf (met Brabantse gezelligheid) op enterprise niveau interne tools te bouwen? Lees dan snel deze vacature want dat is niet mogelijk bij veel bedrijven! Daarnaast hoef je geen pak aan en zijn er op vrijdag worstenbroodjes;).
Het Bedrijf

Deze organisatie is al jaren een begrip binnen hun branch en met een kleine 500 miljoen aan omzet zeker geen kleine speler te noemen. Ze specialiseren zich in de verkoop van vrachtwagens, zware machines en andere vormen van bedrijfsvoertuigen. Dat doen ze nu zo'n 60 jaar en dat doen ze goed.

Het bedrijf zelf is nu zo'n 1000 man groot. Dat gaat van verkopers in de showroom tot monteurs en niet te vergeten: Development.

Ze hebben de regio van Den Bosch en alles op het kantoor is tip-top voorzien en qua cultuur zijn ze anders dan de meeste organisaties van deze omvang. Het is namelijk wel een gewoon normaal Brabants bedrijf gebleven. Dus alleen de mensen die dat fijn vinden dragen een pak en in de kantine is elke dag een goede verzorgde lunch. Behalve op vrijdag, dan is die wat ongezonder en dus ook lekkerder.

Maar hoe is het om daar te werken? Uit eigen ervaring kan ik zeggen goed. Dit bedrijf investeert veel in jouw persoonlijke groei en dat doen ze voor alle functies. Het broertje van mijn vriendin werkt er al jaren met veel plezier en voor zijn leeftijd heeft hij al hele mooie stappen gemaakt. Maar hoe is het voor een developer? Lees snel verder!

De Functie

Ze zijn op zoek naar een ervaren developer die de verbindende factor kan zijn in de projecten tussen de verschillende teams.

Het IT Landschap is onderdeed in 3 verschillende pijlers. Buyers, Sellers en Operations. Deze teams worden aangestuurd door de Architect/Leads die samenwerken met de PO en het team. De development-teams hebben een goede verdeling tussen frontend en backend. Daarnaast zijn meerdere invloedrijke managers en lead developers van Bol over gestapt naar dit bedrijf. Dus als je wilt leren programmeren op grote schaal, dan kan je dat hier zeker leren!

De technieken waar hoofdzakelijk mee wordt gewerkt zijn: "Laravel, Next.js en AWS" en een van de grootste projecten die er aan komen is het volledig cloud based maken van alle applicaties die ze hebben.

Binnen dit bedrijf wordt de verbinding met je collega's opzoeken en het bedrijf goed kennen immens gestimuleerd. Daardoor hebben ze ook een uitgebreide onboarding waarin je alle afdelingen af zult gaan, jouw persoonlijke doelen worden afgesteld met je manager en hierna ben je goed voorbereid om doelgericht aan de slag te gaan!

Daarnaast is er heel veel ruimte voor eigen inbreng en experimenteren met nieuwe technieken. Als jij een nieuw idee hebt dan zetten ze dat op hun Tech-Radar om in de gaten te houden met een grote kans dat het uiteindelijk in de praktijk wordt gebracht.

Wat jij moet kunnen:

Het motto is: "Wij zoeken engineers die het beter achter laten dan toen ze binnen kwamen"

Daarvoor is het belangrijk dat je een goede basis aan ervaring hebt met netjes PSR en SOLID programmeren in PHP8

  • Minimaal 4 jaar software development ervaring
  • Ervaring met Laravel, Next.js, AWS of Symfony is een sterke pre
  • Je spreekt Nederlands en Engels (het team is internationaal)
  • Je hebt het liefst ervaring met in ieder geval het aansturen van kleinere projecten
  • Opleidingsniveau maakt niet uit, wat je oplevert, hoe en waarom wel
Wat jij krijgt:
  • Een salaris tot 75k per jaar
  • 24 vakantiedagen
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding (logisch)
  • Bonus (maandsalaris)

Gewoon goed geregeld.

Ben je geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct of mail/bel via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in